Најсмешна сцена

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Глуп и поглуп цел филм е :pos2::pos2::pos2: ама сцената кога ке ја закачи со топка снег по глава е :vozbud:

Госпоѓа Даутфаер, не ми се верува дека никој не го спомна Робин Вилијамс до сега, сцената во кујната кога ке се запали :pos2::pos2::pos2:

страшен филм кога тие двајцата ќе сакаат да водат љубов овој и ги соблекува гаќите и.....што да види прашуми, па ајде со она за косење трева ја бричи :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Глуп и поглуп цел филм е :pos2::pos2::pos2: ама сцената кога ке ја закачи со топка снег по глава е :vozbud:

Сцената е секако смешна,поготово кога ке ја глеаш првпат :),ама во тој филм има барем 5 далеку далеку посмешни сцени :)

Eве да те потсетам на дел од нив :)

И две сцени кои неможев да ги најдам..
Сцената со кога ке се запали Џеф Дениелс на бензиската..

Сцената во вц-то кога Џим Кери случајно гледа дека на зидот има порака за машка љубов во истиот момент кога е и он присутен..:pos2:
На многу верзии оваа сцена е избришана :)

off topic Леле човече темaта е која ни е најсмешна сцена од некој филм, а не која ти е тебе најсмешна netsfan нормално дека на друг му се смешни други сцени ама не можеш ти да ми кажеш дека мене би ми биле посмешни тие што си ги постирал и btw цел филм е смешен јас само издвоив една сцена на која сум се смеела ЈАС а не ти

on Over the Hedge - STELLAAAAAAAAAAAAAAA

страшен филм кога тие двајцата ќе сакаат да водат љубов овој и ги соблекува гаќите и.....што да види прашуми, па ајде со она за косење трева ја бричи :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Со моторна пила е.

Има мнооогууу премногу сцени од филмови кои ми се смешни не можам да издвојам само една , но ете една која прва ми падна на памет...

Од филмот Dude Where's My Car , гледајте..... :pos2::pos2::pos2:

:pos: , од истата епизода:

А нешто друго сега ќе ископам во темата за Friends :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom