Најреална игра?

• Креатор на темата Креатор на темата leo
  • Време на започнување Време на започнување
Definitivno zasega Call of Duty 4 spored mene e najrealna :toe:

Абе најреална е Лара Крофт у Томб Рејдер

Call of Duty i Crysis
Пробајте ја Call of Duty на ветеран и ке видите дека е најреална
Сум ја превртел 2 пати на ветеран

ОК, незнам што финтата на темава ама според најреална, што мислам дека се однесува на AI во играта, дефинитивно S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky.

Од тие поновите игри немам играно многу од причини шо имам дома една кантичка со 256 мега рам, стара графичка и уште поканта матична. А тоа за GTA дека е реална...абе дајте луѓе каде сте виделе еден човек во себе да носи неколку милиони долари, М4,MP5, базука, снајпер, бомби и башка по неколку стотици куршуми за секоја од горенаведениве. За реални игри пробајте некој Flight simulator од Microsoft, потоа Rome и Medieval 2 од Total War серијалите. Битките се стварно многу добро направени, немам зборови. Hearts of Iron би ја ставил овде, не ми е играна многу ама во сеќавање ми е останата како реална игрица. Би ја спомнал овде и Operation Flashpoint оти е една од пореалните акции досега направени. PES серијалите се исто така добри макар што и тие си имаат свои недостатоци кога зборуваме за реалност. На крај: игра која е тотално реална, симулација на вистински живот нема. Сеуште :)

pes 2006 bese
sea ocekuvam pes 2009 da bide najrealna

за мене најреални игри шо сум ги играл се Oblivion:Elder Scrolls и Fable:The Lost Chapters

Најреална игра: Red Orchestra...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom