Најреална игра?

• Креатор на темата Креатор на темата leo
  • Време на започнување Време на започнување
Call of Duty 4 дефинитивно е најреалната игра шо искочила до сеа. Има еден мод за multiplayer кога баш ништо не можеш да видиш. ама НИШТО. Не знаеш колку ammo имаш. Колку бомби. Колку HP. A teammate-от ке го познаеш по шлемчето пошо нема букви дека ти е friend. A има friendli fire 100% така да мислам дека тоа е многу реално. А Crysis има многу реална физика(на пример кај ке го удриш дрвото таму се крши, а можеш и да зимаш разни итеми од било каде)

Најреална игра според мене досега е Stronghold. Играта е предобро осмислена до детал.

Caii of dudy sekako.pozz

GTA4 добра приказна, реална графика, за гејмплеј да не прајме муабет.

Najrealna igra spored mene e Gran Turismo serijalot (ne sum mnogu po trkacki igri ama ova e ludilo)

call of duty сите делови пореално здравје

GTA San Andreas i Stronghold

Caii of dudy sekako.pozz
:) Која? :)
Него, согласувам се со тоа дека Call of Duty цел серијал се бааги реални. Мислам дека и Delta Force:Black Hawk Down е прилично реална игра. Од стратегиите, доста реална е Rome: Total War. Новата, GTA IV, ми изгледа како далеку пореална од претходните.

Lada Racing Club ima mnogu realna i dobra voznja vo kolite a i + site koli se postoe4ki modeli na LADA

Lada Racing Club ima mnogu realna i dobra voznja vo kolite a i + site koli se postoe4ki modeli na LADA
Да да ја имам играно игра и ми се свиѓа и покрај што е реална колите се мн јаки:):):salut:и продолжи да ја играш:):)

:) Која? :)
Него, согласувам се со тоа дека Call of Duty цел серијал се бааги реални. Мислам дека и Delta Force:Black Hawk Down е прилично реална игра. Од стратегиите, доста реална е Rome: Total War. Новата, GTA IV, ми изгледа како далеку пореална од претходните.
Да али Call of Duty 4 е по реална од 2 затоа што на 4 може и преку ѕид да се пука а додека тоа на 2неможеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom