Најреална игра?

• Креатор на темата Креатор на темата leo
  • Време на започнување Време на започнување
Operation flash point,дефинитивно и flight simulator x. :)

Gun 2, ArmA 1 и 2 (двојката како што ја гледам е стварно добра и реална)

Најреална би требало да биде симс како и Test Drive а вие што сте запнале за Call of Duty -човече како може играта да биде реална кога те пукаат противниците се криеш и нема повреди ни гребнатинки.Ова ако е реално јас од Зеегерман во Педерман го менвам...

Најреална би требало да биде симс како и Test Drive а вие што сте запнале за Call of Duty -човече како може играта да биде реална кога те пукаат противниците се криеш и нема повреди ни гребнатинки.Ова ако е реално јас од Зеегерман во Педерман го менвам...

Ха добро кажано, :helou:

И јас мислам дека Симс, е една од најреалните игри, а тука ке ја ставам и ДИрт 2, прекрасно изработена графика физика, гејмплеј,

The Sims.

Ниедна игра со пукање (FPS) не е реална, пошто ако би било така не би било интересно и премногу тешко. Дали ќе ти биде интересно ако у една игра умираш од 3-4 куршума, како впрочем и во реалноста.

До сега уште не сум видел акциона игра да биде реална, кога секаде треба повеќе од 5 куршума за да се умртви некого, а со 4 уште нормално се движи, само цртата за healt е поместена:)
Мене реална ми изгледа PES10, спорт, неможе да биде измислица а и со тоа што посредиле изгледа доста добро, мислам на гејмплеот!

The Sims.

Ниедна игра со пукање (FPS) не е реална, пошто ако би било така не би било интересно и премногу тешко. Дали ќе ти биде интересно ако у една игра умираш од 3-4 куршума, како впрочем и во реалноста.

На АрмА умираш од 2 куршума во тело, и баш е поинтересно така оти треба повеќе да се пазиш

Што се нема да слушнеш, пореални игри ми се мене овие летачки симулации како што е Microsoft flying simulator друго се што е со пушка ноЖ и слично не се ни блиску до реалност.
Ајде играј понови игри од 2007 па наваму и кажи ми дали не се реални во поглед на графика.

А уште еднаш мое мислење за најреална игра е сепак.. Far Cry 2 , најреална графика и најреален gameplay. тоа е тоа.

Ајде играј понови игри од 2007 па наваму и кажи ми дали не се реални во поглед на графика.

Ама сега не гледаме само на графика, општо цела игра и нејзината физика

combat arms...всушност има ли воошто некои кајганџии што ја играат играва онлајн

според мене најреална е Симс

Кол оф дјути и Макс Пејн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom