Најпродаваните мобилни телефони за 2006 година

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Ако го нема вашиот телефон во листата треба да сте горди зашто што помалце луѓе го имаат тој телефон толку сте вие поуникатни нели :)

Па к750 ти е евтин телефон со многу опции. Е сеа истото ако има марка нокиа кошта одприлика двојно повеќе. И затоа се накупија такви телефони (и јас имам таков). Како ке се покажат ке видиме до прва...

Mac)) напиша:
Ако го нема вашиот телефон во листата треба да сте горди зашто што помалце луѓе го имаат тој телефон толку сте вие поуникатни нели :)

da a i so toa avtomatski se zaklucuva deka poteshko se naogaat rezervni delovi i deka koga ke ti se rasipe kaj i da idesh ke imaat poslabo iskustvo.

Primer Simensive a55, a51, a52, a57, a60 i c60. Vo 2002/3 bea neniormalno najprodavani telefoni, duri pojke mobimak prodadoa od k750 i zatoa sega skoro sekoj sto ke mi vleze takov vo dukan znam deka ima samo 4 mani.

ili e softver pishe wrong softver ili samo svetka
ili e flash chip ili ram chip - samo prai bzzzzz
ili e polnenjeto t.e. kazuva celo vreme Empty Battery
ili mu padnal vo voda!!! :toe:

Bitno ja postignav poentata da ne stigaat glupi komentari, deka necij telefon go ima ili go nema vo listata!!!:tv:
toa me raduva.

Таман сакав да пишам, и видов погоре дека Мac убаво си кажал :)
Ако има некој или сте виделе Моторола v1050 низ Скопјево, кажете ми, да идам одма да го сменам:baeh:

jas imam videno najmnogu 5 dusi da imat kako mojot Motorola E365 :)

Razor напиша:
jas imam videno najmnogu 5 dusi da imat kako mojot Motorola E365 :)

верувај јас имам многу повеке видено одколку ти што можеш да видиш на гугл...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom