Најпознати скопски фаци...?

• Креатор на темата Креатор на темата VaseSK
  • Време на започнување Време на започнување
на кој ѓаол мислиш? Има два. Оној малион со стариот БМВ мотор џандарски или?

А „браќата“ Бумаје кај ви се?
Се нешто за фраери прикажуавте издишани фаци.

Ружни и Перса панкерот!
Абе со се случува со Перса, го има видено некој тој батка :lol:

Ајдее скопските легенди испаднаа се рекетаришта. Уште нинџа го заборавивме од нив, и се разбира главните Хаџибуличи.

КОЈ ГИ ЕБЕ БРЕ НИВ!!

Скопска легенда е Фуфо..

другите јас би рекол дека се повеќе маалски

Нинџа е моментално во бегство ко што знам!

Инаку, малкумина од вас ќе веруваат дека Драган Вучиќ постарите го знаат како тепачиште кој бааѓи млател на времето! :)

Мистичен напиша:
Инаку, малкумина од вас ќе веруваат дека Драган Вучиќ постарите го знаат како тепачиште кој бааѓи млател на времето! :)

Па да ти кажам има предиспозиции да биде млатач :lol: Гледај колкав дибек е, а и сељачиште у душа, све му е таман. А и докажа тоа на изборот за кој ке иде на Евровизија. :lol:

Ја да ти кажам искрено, да бев на негово место се живо ќе расплескав таму. Аздисаа копиљаците, си го бараа со боринче. Кој и да е, нечини тоа што го правеа.

Бреее, го забораивме Томе Корнер! :)
Нема да ви кажам под кој јузер се крие на форумов! :)

Мистичен напиша:

Хихихи! :lol: Знам, знам... сите од негово маало го знаат како бељаџија кога бил мал. Скоро секој ден се тепал, крадел кајсии од дворот на комшијата, шутирал мачки и пушел цигари! :lol:

Ne vi ja svakjam poentava na topicov...
Najpoznati skopski faci bla bla bla bla izvinite vaka ama malce mi e glupo sho ste go otvorile.

Па глупо ти е брачедке коа оритскине фаци се бунет оти немет место у топиков! :)

Не само што бил тепачиште, денес слушнав дека бил мрсулаво дете! Леле! :evil:

Стварно ТАПА ФОРУМ еј.. кои фаци ги набројавте.. мислам дајте, соберете им IQ или прочитани книги и ќе добиете некој резултат..

Дај средете се. Некои идоли демек, ако го знаеш фраер си :x Срамота еј. Ко шо кажа некој ко у Bronx шо се фалат кој го знае Fat Joe и сл. Или у Compton шо се тепаат кој се дружи со NWA кој со Santos.. ебаве форумот.

Ај гласање: кој е најпозната фаца - Летечи, Движечи, Рамбо, Суви, Мишка или Пушка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom