Најпотресна смрт во светот на фудбалот

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
mene najtazno mi bese koga pocina stefan toleski od napredok pred 4-5 godini so kumanovo igraa

Стефан и беше брат на една моја школска од Пештани мислам дека е... жалосно во секој случај...

Od sto ja sum gledal, najpotresna mi bese na Mark Vivien Foe, epten mi bese zal

ima mnogu slucai vo svetot no foe i feher... toa bese stvarno nesto jezivo. potoa pred nekolku godini isto taka stefan toleski od napredok mislam deka vo kumanovo igraa protiv kumanovo ili baskimi isto taka pocina na sred natprevar... loso podobro da zborime za neso interesno

Најпотресна смрт за мене е смрта ма Марк Вивиен Фое, бидејќи лично го гледав натпреварот, мислам беше Куп на Конфедерации, полуфинале или така нешто, помеѓу Камерун и Колумбија, кога очекував интересна завршница, беше окулу 70 минута, кога Фое легна околу центарот на теренот и никој не знаеше што се случи.
Но, и ова со Фехер, јас не го знаев ни играчот ни дека тоа се случило, но кога пред некое време го видов на You Tube...:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Трагедија, човекот се врти со насмевка и одеднаш паѓа...:cry: Катастрофа.

da ja sea go gledav klipot so Miklos Feher. No se vika deka umrel od pregolemo kopistenje na analgetici

Многу е жално тоа со Фахер ми се насолзија очиве дур го гледав :cry::cry::cry::cry::cry:

Мене, многу жал ми падна кога татко ми ми раскажуваше за авионската нереќа во која загинале околу 10тина играчи на Манчестер. :( Е тоа е стварно трагедија...

Мене, многу жал ми падна кога татко ми ми раскажуваше за авионската нереќа во која загинале околу 10тина играчи на Манчестер. :( Е тоа е стварно трагедија...

Токму и затоа ги викаат бебињата :wink:

Стварно е жалосно за Пуерта.Толку млад(22) и надежен.Жалосно.

Пуерта се сметаше са голема надеж во шпанскиот фудбал а имаше само 22 год.

na puerta treba da mu go nosi grevot negoviot trener i doktorot na timot bidejki iako ednas se onesvesti tie go povratija i pak go pustija vo igra ama toa e ako sakas milioni ke igras do smrt za zal

Тогаш се враќале од Белград дека играле со Црвена Звезда на Маракана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom