Најпотресна смрт во светот на фудбалот

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Мене ова ми е најжално.
Јас кога ставив интернет(од тогаш има година) отворив едно видео на youtube со Марк Вивен Фое па после ми даде од десно многу видеа и го видов ова и изгледав доста клипови со овој и прочитав дека не е умрен ама не знам дали е парализиран како што вика Фантом_ох:(
Многу жални се оваквите ствари како со Фехер,Фое,Пуерта....и уште иљадници случаи:cry:
А ова за Фое беше на некој куп на конфедераци(или така нешто не памтам)а мислам дека даваа пренос на А1

mnogu zalosno za feher,navistina zalno eden mlad coek vaka da go zavrsi zivotot

Јас кога ставив интернет(од тогаш има година) отворив едно видео на youtube со Марк Вивен Фое па после ми даде од десно многу видеа и го видов ова и изгледав доста клипови со овој и прочитав дека не е умрен ама не знам дали е парализиран како што вика Фантом_ох:(
Многу жални се оваквите ствари како со Фехер,Фое,Пуерта....и уште иљадници случаи:cry:
А ова за Фое беше на некој куп на конфедераци(или така нешто не памтам)а мислам дека даваа пренос на А1

Да, за него се сеќавам.Беше Куп на Конфедерации и Камерун не знам против кој играше и како што трчаеш падна...жално:(

Најтажното нешто ми било кога умре жената на тренерот на фиорентина и на следната утакмица сите навивачи му фрлаа бели ружи на сред терен додека играа:)

Според мене Антонио Пуерта секако и сите други :( жално за таков млад живот требаше да сноси некој одговорност за неговата смрт ептен жално играч секогаш полн со енергија :nesum:

иј, не знам за фудбал, ама знам една претешка смрт во скијање ...

Смртта на Фое зашто највеќе ја памтам, и на Фехер исто беше жална ептен, само помалце ја памтам

еве го Фехер, уште потажна е реакцијата на соиграчите :(
ми се насолзија очите:nesum: жално
а се сеќавам и на фое:nesum:
а и антонио пуерта жално стварно

Ја видов темата ,го глеав со Фехер,Пуерта,и со Фое плус тоа муслиманското погоре постирано леле овие се стварно жалосни бе неможам да одвојам ни едно од нив лелеееееееее што се не се случува у пм :pop: :ija: :ija: :ija: :shok: :shok: :shok:

Многу е жално ова што се случи со Пуерта. Целата ситуација беше многу жална. А и ова со другите фудбалери.
Ма зошто се случуваат вакви работи...

Да, за него се сеќавам.Беше Куп на Конфедерации и Камерун не знам против кој играше и како што трчаеш падна...жално:(

Куп на Конфедерации полуфинале Камерун - Колумбија. Иван Кордоба од Интер прв притрча да му помогне, еве и една слика:

foevv2.jpg

Многу жани работи,поготово на луѓе со спортски дух

дефинитивно на марк вивиен фое,го гледав мечот на а1 кога наеднаш како покосен падна на теренот,ептен се портресив.исто и на миклош фехер и антонио пуерта.

Антонио Пуерта рип,, жално многу жално , и за сите останати жално, не треба да се случува ова, РИП all

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom