Најпотценет и најпреценет фудбалер

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
ја би рекол дека најпреценет фудбалер е Давид Виља, дечкото е обичен просек ништо појќе, би ги додал и Шева , Пауло Фереира (20 милиони фунти ејјј ) Жоакин, Иниеста, Бојан и ред други

Напотценети : Инзаги, Рикелме , Круз,
Форлан ,
Дали сеуште по 3 години го имаш истото мислење ? :)

Дали сеуште по 3 години го имаш истото мислење ? :)

:pos: кј го ископа ова жити све !

Иначе ДА, за Давид Виља го имам уште истото мислење !

За Иниеста у никој случај !

:pos: кј го ископа ова жити све !

Иначе ДА, за Давид Виља го имам уште истото мислење !

За Иниеста у никој случај !
Дека беше на последна страна.

Иначе за мене најпотценет играч беше Чави пред неколку години.
А најпреценет Анелка.

Гледам за играчи на Барселона правите муабет. Во моменталниот состав нема многу потценети и преценети играчи.
Преценети може да се речат дека се Бојан и Виља(последните 5-6 натпревари не е ни 1/2 од тоа што беше првата полусезона).
Потценети сега нема, пред 2-3 сезони беа Чави, Абидал, Иниеста, Бускетс.

Пике исто така беше потценет играч до пред 2 сезони. Па откако покажа супер игри, почнаа да го креваат ептен, па сега повеќе е накај преценет.

Виља нумеро уно!
Робињо преценет.
Ибра препрепреценет.

Потценети играчи моментало се : Бербатов,Подолски,Дос Сантош,Алвес
Преценети : Пасторе,Пато,Керол,Нејмар
Преценетиве далеку од тоа дека не се добри играчи или перспективни но сумите кој се вртат околу нив за трансвер или милењата дека Пато е најдобар се ите како преценети ... :toe:

Мене ми е интересно како Бербатов бил потценет, а Анелка преценет - ко јас Анелка го множам со некој број од 0 до 0,01 за да ја добијам неговата вредност и во секој момент го менував, го менувам и ќе го менувам за еден Бербатов. Сепак секој со перцпецијата, таква е темава изгледа.

Бербатов воопшто не е потценет, за него се платија 30 милиони. Знам дека малку нереална цена, но Сити дадоа понуда за него и мораа и Јунајтед да кренат. Иако и претходните сезони имаше одличен баланс, рамнотежа и контрола на топката, годинава си ги исплаќа парите со неговите голови.

А кој е критериумот за потценет/преценет !? Или секој со свое гледиште... :)

За мене, преценети: Ибра, Пасторе, Бускетц
Потценети: Смолинг, Кедира, Асу-Екото...

на тие ми текнува моментално...

А кој е критериумот за потценет/преценет !? Или секој со свое гледиште... :)

За мене, преценети: Ибра, Пасторе, Бускетц
Потценети: Смолинг, Кедира, Асу-Екото...

на тие ми текнува моментално...

:icon_eek: За другите сите се сложувам, и за потценетите и за преценетите, ама од каде Бускетс?? :toe:

:icon_eek: За другите сите се сложувам, и за потценетите и за преценетите, ама од каде Бускетс?? :toe:

Мое мислење. Според мене не е толкав талент, ај у Барса па уште и у Шпанија да се форсира. Моментално е ова, може ќе бидам демантиран понатаму не викам не...

Знам сеа ќе вратиш и вие сте мислеле така но играл добро, според мене уште не. :)

^ Ако сфаќаш колку добар играч ни е нашиот Алонсо ќе ја сфатиш и големината на Бускетс.Бидејќи во Африка го покаже своето знаење и успешност,беше подобар и од Алонсо.

^ Ако сфаќаш колку добар играч ни е нашиот Алонсо ќе ја сфатиш и големината на Бускетс.Бидејќи во Африка го покаже своето знаење и успешност,беше подобар и од Алонсо.

Токму така. На СП во ЈАР, кога играа во тандем, еден до друг, Бускетс се покажа доста подобар. Имаше украдено најмногу топки на Светското Првенство. А, за игра на кратки пасови, Бускетс е кока-кола за Алонсо, како што Алонсо е измислен за Бускетс во шутови од далечина, во пласирање, слободни удари, нафрлања. Бускетс > Алонсо во кратки топки; Алонсо > Бускетс на долги топки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom