Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Факт е дека Петар-МКД не ги знае точните податоци и дека нагаѓаdeXterche напиша:Хах..на идивиди јас само во еден ден начекав 11 000Петар-МКД напиша:не ми ги кажа врапче туку информациите беа објавени у јавност. Мислат дека он.нет имаше месечно околу 15-20000 посети.
Плус тоа оннет има и веб меил и сите мејлот го проверуваат преку оннет, така да многу посети се прават и од тоа.Ilidan напиша:он.нет , идивиди тие имаат реклами на ТЕЛЕВИЗИЈА ејј како мозе да не бидат најпосетувани
deXterche напиша:Хах..на идивиди јас само во еден ден начекав 11 000:kez:
Jane напиша:Факт е дека Петар-МКД не ги знае точните податоци и дека нагаѓа.
Vidi sega. Jas ne rekov deka onnet ne e najposetuvana stranica (ustvari neznam koja e), nego jas rekov za brojkite sto gi pisa.Петар-МКД напиша:Факт е дека можам да ти ги дадам податоците, па сите да се увериме во фактот, дека факт е дека е факт дека он.нет е најпосетувана.
Kolku Kajgana dnevno? :wink:Петар-МКД напиша:не ми ги кажа врапче туку информациите беа објавени у јавност. Мислат дека он.нет имаше месечно околу 15-20000 посети.
Има некаква врска предлогов со темата, или чисто онака - предлог. Каков предлог?Owen напиша:Predlog: www.365.com.mk
Кај мене предлогов не работиOwen напиша:Predlog: www.365.com.mk