Најпопуларна турбо-фолк песна

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
Тања Савич

зашто ме у образ љубиш?
неќу да ми будеш друг
промаши бар милиметар и пољубац
ќе бити друг
:)

doti4nata напиша:
eeeeej znae nekoj od kogo e Uzalud?!
mn mi se svigja pesnata

uzalud ja pee slavica cukteras mojata ljubimica od folk estradata cel album i go simnav od internet a sliki nesto poozbilni od nea nikako da najdam

само што ги поверив пените од славица и никаде не ја најдов таа песна.да не не е од неа или пак не се вика така?

SpaceMan напиша:
само што ги поверив пените од славица и никаде не ја најдов таа песна.да не не е од неа или пак не се вика така?

pravilno e zvaces je mojim imenom ali refrenot ide uzalud je da ne mislis na mene uzalud ...

pesnata ne se vika uzalud tuku se vika "hteo ko ne hteo" ili pa nekogas ja pisuvaat kako "zvaces moim imenom" a inache mnogu mi se sviga...a najpopularni turbo ustvari opshto srpski pesni se od djogani "cekaj me pod kolima" i "ozeni me", slavica cel nov album posebno 'hteo ko ne hteo', 'prevari me' 'zivot mi oduzmi' itn, tanja savic skoro cel album, i natasha bekvalac tie 3te himni shto ushnite tapanchinja vekje mi gi puknaa, 'navika' 'nikotin' i 'ponovo'

САМО, САМО :))))))))))))))))

од Стоја
кога бев средно ненормално беше популарна, мнооооогу ме нервираше

SLaCk напиша:
Ne slusam turbo folk samo koga sum primoran i po toa sfativ deka momentalen hit e mahinalno vo izvedba na od mene neznajna junachka isto i zasto me u obraz ljubis izveduvac za mene nepoznat:)

МАХИ МАХИ МАХИ МАХИ МАХИИИИИИНАЛНООООООО

мојот хит!!!

ofcar ne be....

Dooooookaz! dn dn...
Tako mlada tako mlada nocas saaama lutam jaa
Nisam ja Supermen
Ajde da ludujemo ove noci! :je:

lele ke se ubijam na pamet sum gi naucil

НЕ ТАКА

Офчар напиша:

мојот хит!!!
ВАГИ ВАГИ ВАГИ ВАГИ ВАГИИИИИИНАЛНООООООО

mahinalonooooooooooooooooo
tacno je-tooooooo ceco
zasto me obraz ljubis
znam bicu poznataaaaaaaaaaa
ozeni meeeeeeeee
tako mladaaaaa tako mlada nocu sama lutam jaaaaaaaa zar ne zvuci ko balada moja biografijaaaaaaaaaa oooooooooooooooooooo:je:

Офчар напиша:

мојот хит!!!

е овааа најочигледно е најпопуларна...кога и да вртам станици...мора да ја чујам на некоја...бог да чува...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom