Најпопуларна турбо-фолк песна

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Epa razgleduvajki gi temive resiv da postavam edna skokotliva tema naj popularna turbo folk melodija koja dosega ste ja slusnale :je:

zasto bas turbo folk? ke mi zalepite odma etiketa deka sum tezok saban,seljaciste od niva i slicno. seto toa ne e tocno pa taka gledajki deka turbo folkot dozivuva se pogolema ekspanzija kaj mladinava resiv da gi vidam vasite mislenja...:lud:

Mrazam turbo-folk,ne im gi znam pesnite,ne me interesiraat pevaljki,porasnav so rock`n`roll i pojma nemam so da ti kazam.Koga bev student u Stiv u diskoto poseruvaa so turbo folk i ottamu uste poveke go zamraziv.Mene site pesni od onie srbinkite i bugarkite mi se isti i site gi mrazam.

Ја бичу позната. :je:

Тоа турбо-фолк е?

Како и да е, мразам турбо-фолк.

За мене најпопуларна турбо-фолк нумера е нумерата: АНЕЛИЈА - Без теб.
Имам длабоки чувства и спомени поврзани со оваа нумера.

turbo folk hehehehehe ajde znam mene hit mi e od ceca ja josh spavam ponavici u tvojoj maici

koga ke se napraam aeroplan,zmaj,kamen,truba ili kako uste da recam sve nekako zabegavam nakaj turbo folkot sakal nejkel i celo vreme mi e u glava pijem na eks i mile voli disko :je:

site od ceca!!! :)
ima i drugi na primer ponovo i sl.
ALI CECA RULZZZ :)

најпопуларна фолк песна ми е

good charlotte - lifestyle of the rich and the famous

Офчар напиша:
најпопуларна фолк песна ми е

good charlotte - lifestyle of the rich and the famous

uuuu taa e najsabanska pesna od ovie folkov :pos:

Ne slusam turbo folk samo koga sum primoran i po toa sfativ deka momentalen hit e mahinalno vo izvedba na od mene neznajna junachka isto i zasto me u obraz ljubis izveduvac za mene nepoznat:)

mahinalno e od viki,a zasto me u obraz ljubis od tanja savic :)
ali kaj gi najde we ovie,epten se srednozalosni :)

eeeeej znae nekoj od kogo e Uzalud?!
mn mi se svigja pesnata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom