Најоткачениот водител EVER!

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Локација
кај дримон
Веб-сајт
www.facebook.com
Леле со солзи сум се смеел на клипчево :pos::pos::pos:

[media]http://youtube.com/watch?v=l1YtfXNc_vs[/media]

На германски е клипот и до пола не се дешава нешто посебно само објаснува водителот како не можел да се контролира,дека ја изгубил работата .... бла бла , ама вакво смеење во живот немам видено :)

Ииии гледано ми е тоа хихихихи :pos2: ноооогооо јакооо :pos::pos:

Има уште еден клип со ликов.

Во него е снимен на новото работно место, откако го избркале од телевизија, и зборува за случката. Иако, и јас да бев на негово место незнам дали ќе издржев... особено на крајот :pos:

Не е германски, туку холандскиот дијалект кој го зборуваат во северниот дел на Белгија - фламански.

Не е германски, туку холандскиот дијалект кој го зборуваат во северниот дел на Белгија - фламански.

Инаку клипот не е емитуван во живо.

Како да е ама закон е :)

Премалев :) :) :)

ЛОЛ :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Братов е крајот! :pos::pos::pos:

oooooooooooooooooo закон еј:pos2:
ама да имаше превод ќе беше уште појако:vozbud:

Еееј се немам смеено вака којзнае од кога...се изгазив, паки ко почна тој другиот да грчи со гласот еееј...:pos2::pos::pos::pos:

јако е сум го гледал,а има и по откачени
:)

Богами ова од една страна е навредливо, чоеков им се гази од смеа у фаца на нивното смешно зборување, али сепак од друга страна е смешно. И ја да сум на негово место незнам дали би се воздржал да не се насмеам. :pos:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Вака се немам смеено само малку жал ми падна за чоекон во количката али сепак тоБ е

глеајте го го има и со тајтл, кога ќе видите шо му збори уствари уште е посмешно, најдобрио клип у последно време шо сум го глеал, вакво смеење...до солзи(татко ми ми влага у соба и ми вика шо ти е):pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom