Најомразени ТВ лица во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување

Најомразено тв лице

• Вкупно гласачи
    41
Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Локација
Скопје
Бидејки на домашните програми секојдневно гледаме различни глупирања и глумење лудило од страна на подини водители, новинари и други лица кои се појавуваат на нашите екрани, со цел да видиме кого колку несака телевизискиот аудиториум, го отварам ова гласање и ве повикувам да го дадете својот глас за оној што најмалку ви се допаѓа.
-Во ниеден случај немојте да се штедите од сочни кометари, само напред!:icon_lol:

PS Гласањето е multichoice, така да не треба да се стеснувате или ограничувате на избор од само еден кандидат.

Вучич нормално,ми е нај антипатичен од сите.
Ако не го видам никогаш повеке би умрел како срекен човек:se_ molam :)

Весна Петрушпевска-Бејби. Дури и Волчиќ не ми е толку мрзок како оваа кокошот.

Иван Мирчевски.... Р`ѓа е нек си ибит.

Ако мавнеш муте на телевизор Ружен е да се гледа му еем...
Ако свртиш глава и само го слушаш, ти иде да искршиш нешто дома од нервоза со тоа С-то, пу јазк.. се изнервираФ сеа дека ми дојде и слика и глас од него..

ај...

Штета што не може да гласам за сите..

Јас нема да гласам ... ова е целата моја листа на најомразени лица на тв. Ама ниеден баш неможам да одвојам, сите ги мразам освен за нијанса помалку Чомоски, ради што донекаде коректно ја води "Чуму".

Има ли поголем ропак од Јанко? Коа имам можност да го видам на телевизија ми се крева притисокот, значи добро решение за низок притисок :).

Зашто Мијалковски е ставен во листата?

мене повеќе ме нервира Чомовски од Вучиќ

Гижо напиша:
Зашто Мијалковски е ставен во листата?

мене повеќе ме нервира Чомовски од Вучиќ
Затоа што по мое мислење води ужасно дебилна емисија за деца. Министерството за Кутура или Советот за Радиодифузија под итно треба да забранат такви емисии од кои децата можат да стагнираат во менталниот развој!

Леле, ќе се упуцам! -Зарем е можно никој да нема ништо против Латас?

Да им кажеш на админите да ти го додадат и Иван Мирчевски у гласањето.

Латас е закон, све најбоље

moTaro напиша:
Да им кажеш на админите да ти го додадат и Иван Мирчевски у гласањето.

Латас е закон, све најбоље

Тешко, мислам дека нема да може, 10 места се пополнети

Бидејќи ги нема моите најомилено-омразени личности, поточно Антонио Димитриевски и Иван СсссМирчевски...архгх...морав да гласам за оние што се на второ место во моето рангирање т.е. сите горенаведени :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom