Најомразен лик од игриве?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууу.....
Ме нервира она Коп*лено General Shepard... od COD..
Оној Димитри од GTA IV...
И судиите на Фифа xD

Najomrazen mi e Dahaka od Princ of Persia!

зашо бе дахака.. звер е!
иначе најмн. го мразам The Dark Price од pop3..
darkprince_2.jpg

KAZUKI ITO ...... секој кој игра/л ПЕС, ќе му биде јасно!

Од F.E.A.R. малото девојче "Alma"...секогаш кога ќе се појави скокам од столот :vozbud:
fear-2-project-origin-20090121045806132_640w.jpg

Конусхед од Silent Hill

G-Man како лик не го мразам, но баш ме интересира кој е и каква улога има во целата приказна.

Инаку најомразени ликови ми се Имран Закаев, Макаров, Натла (како што кажаа кучката не умира :@), Шепард (го уби Roach :( ) и некои други :)

Шепард од MW2 дефинитивно.
Фрла тоа пурата у бензинот со кој се налеани Ghost и Roach, они горат, а овој си се врти и си глеа работа... :nerv:

Ама добро, ми олесна на крај кога тоа ножот му се заби у око! :violent1: :buum: :ojea:

Ги има многу:
Макаров од COD6 - Влагате во руски аеродром, тепате се и сешто и на крај кога ке треба да избегате со комбе тој ти ја фаќа раката и те пука со пиштол. Уф ми идеше да го убијам ама неможев, бев мртов.
The General од Prototype - кога треба да извршиш некоја мисија, пожелно е да го убиеш а го има ретко маму му ****.
Filipo од The Wheelman - иако е супер играта највише ме нервира Филипо, го бркаш по цела Барселона, вршиш мисии за да го пронајдеш и дури на крајот ке можам да го најдам. Уф ме нервира.
The Obserner од Fallout 3 - за да избегаш од Vault 101 мора да го пронајдеш него за да ги земеш клучевите па да избегаш. А играта е тооолку многу комплицирана и тешка што ке ти се скурчи што живееш. Кога го пронајдов, неговиот гард почна да ми се курчи па го убив, но незнаев дека еден од тие неколку души бил и The Obserner, така што и него му ја **** мајката. Трагично е што неговата ќерка ми беше најдобра другарка. Не само и The Obserner, туку и целата игра ме нервира, сите личности... па ја делитнав на крај:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom