Најомилено чоколадо?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување

Која ви е омилена чоколада зошто?

• Вкупно гласачи
    921
Најмногу сакам чоколда со лешник ммммммммммммммм, ех сега во 02х ми се пријаде чоколада...

thumbnail.php

http://vitaminka.com.mk/newsArchive.aspx?q=uKZfRLQMSvJxlGQqfh1FWw==#&&hp=Y8Wkc+oaBPxjH6+S+YiveQ==
Витаминка ме изненади со новиве чоколади LUNA,особено оваа со јагода/јогурт,другиве се просек.За оваа јагода/јогурт имам одено во 4.30 по бензински!Ако не ви е фрка да пробате нешто ново,препорачувам.
После неа,NESTLE,TOBLERONE,KINDER BUENO,ДОРИНА со бисквити,МАРС ...
I нешто шо ме потсеќат на детството http://www.agroplod.com.mk/agrocream_bar.htm жолто од Агроплод-Ресен.
И едно прашање ако некој е запознаен,дали имате некоја информација зошто NESTLE чоколадите се повлекоа наеднаш од македонскиов пазар,не можам нигде да најдам?!

Ааауч .. Тешко прашање, ги има повеќе. Нооо вака стојат работите отприлика :

1. Милка од карамела

2. Милка од бело чоколадо

3. Кранч

4. Сникерс

и т.д. :) :)

Сега ми текнува на едно швајцарско, со цели лешници. Нема такви тука :(
И тие што се во црвена опаковка со ликер од вишњи. Мх, мх, мх.
И Милка со суво грозје и лешник :)
Море и тоблероне :)

Сега ми текнува на едно швајцарско, со цели лешници. Нема такви тука :(

Зелена паковка има? Ако да, го имам јадено.Дефинитивно најдобро чоколадо кое го имам пробано.Штета што го нема тука.:pipi:

Зелена паковка има? Ако да, го имам јадено.Дефинитивно најдобро чоколадо кое го имам пробано.Штета што го нема тука.:pipi:

Леле знам на кое мислиш, тоа е со лешници ама не цели. И твоево е убаво, али ова моево е повкусно. Има црвена опаковка. Еве ги:

4195001767_df960cd9d8.jpg

Горното:
68509299899570728630034-5159384-700_700.jpg

Леле знам на кое мислиш, тоа е со лешници ама не цели. И твоево е убаво, али ова моево е повкусно. Има црвена опаковка.

Не не, баш на такво мислев со цели лешници и со таква паковка, но зелена беше.Можеби има и со зелена боја или има друго такво но не го знам името.Што знам...
А иначе и овие другиве се вкусни.Туѓото е послатко. :)

Патем, браво за сликите.:helou:

Nestle као бренд , али било какво , само да е црно , со над 60% какао :)

Abe dali se sekavate na poaranesnoto nestle so malce poinakva ambalaza mislam deka bese od segasnovo mislam deka bese top togas vo sporedva so milka a sega Milka the best

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom