Најнов хит: "Е баш ме заболе"

• Креатор на темата Креатор на темата Niggersinparis
  • Време на започнување Време на започнување
Дан фрлил некој осиромашен ураниум у Прилеп ??

Не намерно, ама имаше урбана легенда дека во планината Селечка што е на крајот од југоисточниот дел од градот има големи количини на ураниум и наводно американците порано имале предлог да го преселат Прилеп во Америка а тие да ја преораат планината барајќи ураниум. Прашај од постарите прилепчани ќе ти кажат :D

А бе каменарка грда е ко кур без шминка, баш со комшијава имаме сега мала дебата на чат за нејзе вика арна била, арна жими куров :icon_lol:.

iste-carolin-in-yeni-imaji-2549486.Jpeg
мене ми личи на ова ороспијава од бурни времина , иначе не е некоја лепотица , некако е слаба со атрибути , ама шо ако е таква , можи не и влегува.....арна е да си се олесниш

Сфаќам кога некоја квалитетна бугарска пичица се бламира на телевизија пошто тинејџерите имаат потреба од материјал за :drk:
Ама оваа искривена селско-стопанска грдосија воопшто не се вклопува во таков филм. Евентуално за во некое селско биртиче на автопат.

Бај д веј, еве го кралот на сите рурални уметници од околината на мајмунград - http://www.youtube.com/results?sear....3j3.6.0...0.0...1ac.1.11.youtube.RqPpcn3qNNk

Љубоморна си шо и се поголеми?

Црвена танга:vozbud:

никако , само поунаку би ги стегнала вака и се ко газ .

Туку од кај го изваде ова од гулабица дека е нов хит , ко од марс да е паднат .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom