Најнеобичен и најоригинален подарок што сте го добиле за роденден

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
за последниот роденден од другар ми ... диплома за вечен студент :icon_lol:и каса за пари во форма на гусар :icon_lol: ... закон ! :aplauz:

Најоргинални подароци кои сум ги добила биле беџ на кој пишуваше „Јас те сакам поише <3 “ и 3D ружа направена со бели листови и зелена цевка ^^
--- надополнето: 5 септември 2013 во 00:17 ---
Најоргинални подароци кои сум ги добила биле беџ на кој пишуваше „Јас те сакам поише <3 “ и 3D ружа направена со бели листови и зелена цевка ^^
и да,беџот беше хоум мејд,не беше купен :)

еден другар му истркала гума за кола на другарот за роденден. а најоригинален имаме направено џоинт од цела кутија цигари (вардар) убаво смотан на постоље во боите на јамајка и се тоа у кутија од патики мн стара со изолири затворена и на врвот залепено капаче од кака кола (кога се собираа) зш другарот собираше. :D

За минатиов роденден добив стопер за врата во форма на петел.

Неверојатно е колку му најдов примена

Се извинувам за офф топик
Јас и сестрами бев ме мали и заборавив ме дека на мајка ми и е роденден (и татко ми) и ај што ке правиш сестра ми отиде во продавница купи супа, паста за заби и четка
мајка ми рече дека тоа беше најдобриот подарок кој го добила другиот ден и купивме букет и парфем :ROFLMAO:

лани еден откачен подарок ...отварам убаво завиткан во кутија сместен и гледам тегло нутела и кутија цигари и се израдував ми го погодиле подарокот и си викам денеска имам цигаренца па аје утре и цигарите и кремот ќе ги отворам таман мама ќе испрже палачинки па со еурокремче и банана ќе ги тискам:P.
И утре сабајле го отварам теглото и некако не ми мириса на нутела и малку потемно ми е тоа кремчето -кога ќе видам кал:mad:.И одма истрчав да ги отворам и цигарите ...ц ц ц ни трошка тутун.Купиле вест силвер ги извадиле цигарите и внатре ставиле мастики цигари и после со некоја најлонска фолија пак убаво ги замотале.:facepalm::LOL:

Кутија голема 50х50цм полна со истуткани весници и внатре едно мало чоколатце:ROFLMAO:

Незнам не памтам доста глупости, али зато имам однесено лопата за поклон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom