Најмлад и најстар сексуален партнер?

АуРоРа напиша:
StormAngel напиша:
АуРоРа напиша:
Е супер , значи јас кај да е треба да си пробам со 1 - годишно детенце :D Е важи ај коа ќе пробам ќе ви кажам како е :msc3:
Кажи само дека не си озбилна.

Уствари, не не, ич не кажувај. :pos:

Па брат она така кажа... Да се проба со 20 год помлад!!! А јас барем си слушам постари и поискусни...Ако вика дека така треба значи така треба ... А што ако јас иам одвај 21? Па така испаѓа, да одам до градинка и да грабнам едно џуџенце, па што? :fly1:

АуРоРа уште еднаш ќе те прашаме т.е. ќе го цитирам Сторми

Кажи само дека не си озбилна.

АуРоРа напиша:
pearl напиша:
Отсекогаш сум викала дека за секоја жена пожелно е барем еднаш во животот да искуси 20год. помлад и 20год. постар :P

И уште стојам зад тоа :wink: :wink:

Е супер , значи јас кај да е треба да си пробам со 1 - годишно детенце :D Е важи ај коа ќе пробам ќе ви кажам како е :msc3:

girl, like....ew :P :P

А иначе сторми, то ти е. Е шо да ми дое некоја мала прчла шо уште смрди на млеко да ме нервира? А вака некоја постарка, со стил, моќна жена, што не се плаши да доминира и да биде доминирана, што може да прима цеееел.....ај да не влагам у филм ќе ми се "онади" :mrgreen:

Аурора,
А случајно да не се мислело дека кога ќе имаш 20 да пробаш со 40 а кога ќе имаш 40 да пробаш со 20?

Бреј мамата, ако чита некој, ќе мисли Кајгана е некаков си Педофилистички Камп! :pos:

П.С- Ти реков да не кажуваш. хехе

Не земај здраво за готово, плаќаш повеќе така. :pos:

со помлади никогаш не сум била, со постар да 12г постар јас имам 22г не е опасно значи 8)

сакам со некој што ЗНАЕ што прави :fly1:

пред 5 години сакав 5 години постари девојки, сега барам 5 години помлади
младо си е младо, онака да "крцка" уште..:))

17 Најмлад мааа не грешка грешка 18 таман. а најстар па негде 26-27 може :) да видиме колку искуство е акумулирано во таа особа

Година до две помлад може да е, а постар пет-шест години :)

so ogled na toa sto nemam mnogu da kazam (dve god postar i tolku)ke kazam deka sakam so nekoj od 30tina godini... znaci otprilika toa okolu 12 godini bi doslo... eve neka tera do 35...

A bre nekoj 'maler' me ima fateno izminative 3-4 godini sve na postari naiduvam! Najmnogu beshe 9 godini razlika! Me naogaat pomal pa me lazat. LoL!:smir:
A mene za lazenje ne me biva da 'zavrtam' neshto po mlado! hehe

najmlad na moja vozrast a najstar neznam stvarno nemam razmisluvano za ova, mozda oloku 25-26 najstar.

Со постара од мене не сум имал односи. Ама ако би требало да имам лимитот би бил до 10тина години - ако е младолика!

А најмлада била... кхм... година и 9 месеци. Лимитот за помало од мене би било 5 години т.е. 14/15 - ако е младолика! (и надарена) :pos2:

најстара, 9-10 год. постара од мене, на мои 21.
Со помлади од мене не сум се сексал.
Ми текна на Дипломец филмот, со Дастин Хофман

"Дипломец" е музата на Милф Хантер, Мај френдс хот мам и останатите од жанрот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom