Најлудата работа што би ја направиле за пари

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Убиство пиле,полудо од то нема.Како шо сум на бандаши за 20 евра в нозе ќе пукам:):):):)(се заебавам)

и пак ќе речам,кај има пари?

би излегол надвор на плоштад со клавирот и би трескал нешто безвезе :kesa:

Parite ne mi se prioritet vo zivotot, prioritet mi e uspehot, taka da ne ni pomisluvam da pravam nekoj luda rabota za pari, ne sum ni napravila.

Buterfly напиша:
Parite ne mi se prioritet vo zivotot, prioritet mi e uspehot, taka da ne ni pomisluvam da pravam nekoj luda rabota za pari, ne sum ni napravila.
Зар успех не е = на пари?:)

Па за некоја сума незнам колку точно али би и предложил на калуѓерка секс.....

ЗА пари не би направил али за себе и мое исполнување би направил некоја глупост а која :)))
ај во следна прилика ке кажам

PSYtisfaction напиша:
Зар успех не е = на пари?:)

ne, uspeh mozat da bidat pari od nekoja gledna tocka, ama ne se. Ima druga definicija za uspeh koja ne se sveduva na pari. Uspeh e koga ke go postignes ona zapocnatoto, koga ke si gore na piramidata a ne dolu izvalkan od pesokot. A za uspeh ne ti treba pari, ako si talentiran ke uspees.

Avanturist sum po priroda taka da jas bi rekla deka nema mnogu raboti so ne bi gi napravila za pari(osven prostitucija-toa ne bi go napravila ni da mi gi nudat site pari na svetov). Em ke dobijam pari em ke bide interesno.

ANAMSHA напиша:
Avanturist sum po priroda taka da jas bi rekla deka nema mnogu raboti so ne bi gi napravila za pari(osven prostitucija-toa ne bi go napravila ni da mi gi nudat site pari na svetov). Em ke dobijam pari em ke bide interesno.
Би си ја утепала мајка ти за пари?Интересно би ти било?Ова е само еден пример од милиони лоши работи што можеш да ги направиш освен проституција....Би ограбила продавница?Би шетала гола(ај ова за многу пари и јас би го направил,ама пак не е ништо интересно)Би ја срушила куќата ако ти понудат повеќе пари од истаста и се што има во неа?....:toe:

Buterfly напиша:
ne, uspeh mozat da bidat pari od nekoja gledna tocka, ama ne se. Ima druga definicija za uspeh koja ne se sveduva na pari. Uspeh e koga ke go postignes ona zapocnatoto, koga ke si gore na piramidata a ne dolu izvalkan od pesokot. A za uspeh ne ti treba pari, ako si talentiran ke uspees.
Ако си талентиран ќе имаш пари, ако имаш пари-имаш успех. :wink: На крај краева... Не можеш истовремено да бидеш и голтар и најгоре на пирамидата.:)

Ептен сме оф-топик, од друга страна... :pos:

Океј, јас за пари бииииии... Играла гола на шипка. :pos: Нема ништо лошо во тоа да си еротска плешачица. :nesum:Додуша ова и не е толку лудо и необично, ако земеме предвид дека некои жени го работат ова секој ден во определено работно време. :raz:
Да речеме дека за огромна сума би направила многу работи освен: продажба на телото, убиство, тежок грабеж, се што вклучува било каква трговија со бело робје, повредување на човечките права и нанесување зло на животни.

Би вршел голема нужда на претседателот на САД во живо на ТВ.

Ох чекајте. Тоа е најмалата работа.

знам еден другар ке го продадеше на татко му за пари

pa neznam no ne mnogu strasno zasto parite ce gi zarabotam nekogas,a zdravjeto dokolku go izgubam ce bide loso .!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom