Најлудата работа што би ја направиле за пари

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Абе батали убиство... Забегавте од темата. Тоа не е лудо??? Тоа е нездраво. Под лудо нешо се мисли да скокаш банџи, да испиеш 1 л ракија, и слични нешта со што нема да му наштетиш на другите...

Dzish напиша:
Абе батали убиство... Забегавте од темата. Тоа не е лудо??? Тоа е нездраво. Под лудо нешо се мисли да скокаш банџи, да испиеш 1 л ракија, и слични нешта со што нема да му наштетиш на другите...

bato тоа јас го правам за безпари :) не ми е тоа интересно ова со убиствата јас ќе размислам за идна професија :pos2::pos2::pos2:

jove_bt напиша:
bato тоа јас го правам за безпари :) не ми е тоа интересно ова со убиствата јас ќе размислам за идна професија :pos2::pos2::pos2:
Седи мирен.

jove_bt напиша:
епа, ќе се опраиш од професијата, посебно ако ја "измешаш" со дилерство на дрога. ( ја можам поефтино да ти ја набавам. ) :zver:

добЛо ајде ќе ќутиме ..... само како вас ви одговара ''главни сте''

bi se soblekol gol i bi setal niz gtc 2 saati

jove_bt напиша:
епа и јас ќе бидам рекетар/убиец конкуренција ќе ти бидам :) ама поефтин од тебе ќе бидам сеа ценовник ќе праам

менување личен опис 100 евра
кршење ребра, нос и рака/нога трите за 200 евра(рака/нога по ваш избор)
киднапирање 500 евра
убиство па што знам зависи шо чоек еве овие од џетсетот поскапо би ги наплаќал ама тука негде цената околу 4000-5000 евра.

дискереција гарантирана...

контакт по пп :)

...skup si bre brate...aj spushi malce ...ovdeka kaj mene u malo narkosine za 50 EUR praat "mumija" od choek...:pos2:

mRnO напиша:
Се би напраил за пари
даас и г'з под наем? :drk: а бе не ме заебаај... ц,ц,ц,ц,ц....

Јас за пари најлудото што би го направил е:
БИ ОДБИЛ тројка со Елена Ристевска и Каролина Гочева.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom