Најлудата работа што би ја направиле за пари

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
За пари ништо не би правел ништо :nesum:

Некои работи не се купуваат со пари. Зависи за што ама во секој случај не сум спремен да направам многу нешта за пари (побрзо би ги направил од други причини и задоволства).

Dzish напиша:
Некои работи не се купуваат со пари. Зависи за што ама во секој случај не сум спремен да направам многу нешта за пари (побрзо би ги направил од други причини и задоволства).
ти даваат 1 милион евра, само да отидеш во Германија и да се вратиш, би направил така ?

П.С. кажувам само пример. :)

Za pari bi setal gol vo sred bel den vo centar na skopje, ama za mnoguuu pari.

ZIKS напиша:
ти даваат 1 милион евра, само да отидеш во Германија и да се вратиш, би направил така ?

П.С. кажувам само пример. :)
јас би отишол. ем пат со авионче, ем до германија, и назад -) и кога ќе дојдам, побогат за 1 мил! тоБ
друго.. па шознам.. и до шпанија би тркнал -))) друго, сега не ми текиња

Ауф ... Колку луди работи сум направила, и тоа за без пари ...
Сум шетала со оние Амстел Фифа ворлд кап капине низ населба ...
Сум се шетала низ двор и комшии по пижами ...
Сум шетала низ школо со бебе фризура, и пред наставниците (знаете палмине што им ги врзуваат мајките на бебињата на глава горе ) ...
Него нема врска тоа сеа ... За пари, па незнам ...
Би направила нешто возбудливо, но не нешто што ќе ме понижи крајно односно да се каам по направеното односно нешто што ќе направи да потоа ни парите неможат да ја покријат мојата ''глупост''. :devojkr:

За едно 1 милион евра, би истрчал гол околу зграда, ништо повише. :smir:

Swifty напиша:
За едно 1 милион евра, би истрчал гол околу зграда, ништо повише. :smir:
ја тоа за пола милион го праам, аиде чекам понуди! -)):pos2::pos2:

G e G o напиша:
Ај дали би скокнала во дримон за еве да речиме 500 ден. ?

Ej uba rabota v drim bi skoknala i za bespari,kako sto sekogas i jas i poketo skokaat.A najluda rabota sto bi ja napravila za pari e hmmmmmmmm.
:toe:pa neznam verojatno bi otisla i bi baknala nekoj.A najluda rabota sto ja napravil eden moj drugar i toa za samo 500 den. e toa sto se soblekol gol pred cel klas vo 4 godina.

Хм... за пари :)

Абе за безпари сум шетал по боксерици по улица. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom