Најлошите реклами кои сте ги гледале?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.523
Океј знам дека има една тема за најдобри реклами али за најлоши не најдов па ај да видиме колку може да бидат глупави и лоши некои реклами.

1. рекламата на One која се мота деновиве околу телевизија идеше некако вака: Гледаме телевизија - клик канал клик канал... сурфаме ЛАЈК ЛАЈК.... бооооооооооооо колку лоша рекламааааа полоша навистина немам видено. незнам дали се сложувате со мене ама оваа е убделиво најлоша реклама.

2. рекламата за рено или цитроен или пежо така нешто беше кога влага господин у кола и му вика До аеродром Џејмс а овој му вика извинете господине си викам мајк. - Извинете господине.... оваа реклама мене ми нема апсолутно никаква смисла и незнам дали само јас не ја сваќам или има и други што стварно не ја сватиле?

ако некој најде клипчиња од рекламиве нека ги постира.

Океј знам дека има една тема за најдобри реклами али за најлоши не најдов па ај да видиме колку може да бидат глупави и лоши некои реклами.

1. рекламата ан One која се мота деновиве околу телевизија идеше некако вака: Гледаме телевизија - клик канала клик канал... сурфаме ЛАЈК ЛАЈК.... бооооооооооооо колку лоша рекламааааа полоша навистина немам видено. незнам дали се сложувате со мене ама оваа е убделиво најлоша реклама.

2. рекламата за рено или цитроен или пежо така нешто беше кога влага господин у кола и у вика До аеродром Џејмс а овој му вика извинете господине си викам мајк. - Извинете господине.... оваа реклама мене ми нема апсолутно никаква смисла и незнам дали само јас не ја сваќам или има и други што стварно не ја сватиле?

НЕ СИ САМ :D

wtf со тоа се викам џејмс господине бла бла бла ?

Исто ме нервира со еден копиљ на аеродором,и се повторува истото иритантно пеење или што и да прави детето само во различни ситуации. уф !

1. рекламата ан One која се мота деновиве околу телевизија идеше некако вака: Гледаме телевизија - клик канала клик канал... сурфаме ЛАЈК ЛАЈК.... бооооооооооооо колку лоша рекламааааа полоша навистина немам видено. незнам дали се сложувате со мене ама оваа е убделиво најлоша реклама.

2. рекламата за рено или цитроен или пежо така нешто беше кога влага господин у кола и у вика До аеродром Џејмс а овој му вика извинете господине си викам мајк. - Извинете господине.... оваа реклама мене ми нема апсолутно никаква смисла и незнам дали само јас не ја сваќам или има и други што стварно не ја сватиле?

Болдираната!Сфаќам дека и лош публицитет е добар...ама не секогаш.
Со еден збор (или неколку анимации) >>>>:гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

Исто ме нервира со еден копиљ на аеродором,и се повторува истото иритантно пеење или што и да прави детето само во различни ситуации. уф !
хахаха дали е тоа копиљот шо пробува да го отвори багажот на мајка му и целата поента на рекламата е демек многу е заштитен куферот ништо живо неможе да го отвори?

зејзибејшен, глупердејшен... :D
--- надополнето: Dec 5, 2011 2:25 PM ---
на таа мислиш ? :D

Најди ги на јутуб, стави ги тука да видиме па да коментираме.

дадада таа е најгадната реклама уфф :mad: маме му ебам иритантно !

Ја незнам ниедна од двеве реклами, дај негде ако ги најдете на јутјуб постирајте ги тука, баш ме интересира шо глупост се лол

Интересна е темава у секој случај, и ја 1000 пати сум видел некои многу глупи реклами на кои сум се чудел како е можно такви глупости да снимат како реклама, но у моментов на ниедна не ми текнува...

Леко досадниов

Волку Волку

и таа новата тој типот со кучињата што му го краде бензинот

Маркетинг агенцииве во државава се тињааааааааа со исклучок на поединци

2. рекламата за рено или цитроен или пежо така нешто беше кога влага господин у кола и му вика До аеродром Џејмс а овој му вика извинете господине си викам мајк. - Извинете господине.... оваа реклама мене ми нема апсолутно никаква смисла и незнам дали само јас не ја сваќам или има и други што стварно не ја сватиле?.

Фината е дека колава е ептен луксузна на изглед и тој шо влезе вкола си мислеше дека е негојо шофер со неговата луксузна кола, капираш? Btw колата е тојота
Баш е добра реклама незнам зошто така мислиш

иначе поглупа реклама од волку волку мислам дека немаше во 2011

Фината е дека колава е ептен луксузна на изглед и тој шо влезе вкола си мислеше дека е негојо шофер со неговата луксузна кола, капираш? Btw колата е тојота
Баш е добра реклама незнам зошто така мислиш

иначе поглупа реклама од волку волку мислам дека немаше во 2011

Незнам на што мислиш ти али колата е Рено Флуенс и рекламата и мене ми е екстремно глупа и неможам да ја сфатам...:гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom