Најинтересни места за излегување

Не е лошо и тројка да се проба за да се разбија монотонијата.
Секако нема да шкоди, зависи колку се отворени во умот. Може и да пробаат парови. Може и швалерај. Може и да се претепаат меѓу себе, се по желба:D

Некои ми помогнаа со совет, некои се зафркаваат некои мислат дека се премногу паметни. Јас не реков дека врската не ми е како што треба, туку монотона ми е на мене, затоа што цело време излегуваме со друштвото на женска ми, се како што она сака, затоа и побарав места каде што може да се прошета насамо. Иначе тој што спомна за спортски активности, сум и кажал да одиме на натпревар заедно, не сака, а кога треба да излезам со нејзините другарки и да не ми се свиѓа одам. Во тоа е проблемот. -Ал држи си ги советите за твојата врска и не ми кажувај ти мене како да си ја средам и колку години сум имал. Може имам повеќе и од тебе не си нагаѓај и не држи лекции наоколу. Ај фала на помошта на другите и поз

Некои ми помогнаа со совет, некои се зафркаваат некои мислат дека се премногу паметни. Јас не реков дека врската не ми е како што треба, туку монотона ми е на мене, затоа што цело време излегуваме со друштвото на женска ми, се како што она сака, затоа и побарав места каде што може да се прошета насамо. Иначе тој што спомна за спортски активности, сум и кажал да одиме на натпревар заедно, не сака, а кога треба да излезам со нејзините другарки и да не ми се свиѓа одам. Во тоа е проблемот. -Ал држи си ги советите за твојата врска и не ми кажувај ти мене како да си ја средам и колку години сум имал. Може имам повеќе и од тебе не си нагаѓај и не држи лекции наоколу. Ај фала на помошта на другите и поз
Ау бе сине дрзок, па ти си имал јазик ко лопата. Кога веќе јадеш лајна, викни барем заедно да јадеме.

Кога сме веќе кај лајна вака, јас ли сум тој неспособниот што не може да си ја спаси врската, па мора да бара совети по форуми?

Уште сега ако те вози.... до тебе е проблемот, и мене да ме влечка во женско друштво цело време и да слушам женски мубаети , и мене ќе ми пукне филм. Не е до нејзе проблемот до тебе е. И што викаш не ти се иде а идеш :D Соблечи малце папучите облечи патика или кондура

Уште сега ако те вози.... до тебе е проблемот, и мене да ме влечка во женско друштво цело време и да слушам женски мубаети , и мене ќе ми пукне филм. Не е до нејзе проблемот до тебе е. И што викаш не ти се иде а идеш :D Соблечи малце папучите облечи патика или кондура
За вакви работи чизма се облекува, ама мали деца се, не знаат уште :pos:

Wow ама сте вие јаки мажишта, едниот кондура облака, другиот чизма. Дај прво девојка фатете.

Јас сум скоро што се вика, женет. Си имам супер врска и дури и кога би цепидлачел, не би можел во истата да побарам нешто повеќе.

Не е целта овде да се правиме јаки туку копиљов ај што се избрука да бара совети за женски по интернет, туку и кога учтиво ќе му го понудиш советот кој го барал тој се сере по истиот. Не ти е малце дрско тоа? Затоа го кревам на мајтап, ако со некој не можеш да се разбереш тогаш барем насмеј се на негова сметка.

Форумов впрочем и за тоа служи, за размена на мислења и прашања. Ако сите ги дочекаме на нож, онда да го затвориме форумов, нели.

Апсолутно. Тој побара мислење (пази клучен збор, побара. Не му го наметнав јас) и истото му го дадов. Не е извадено од чорапа туку од некое си 11-годишно искуство. Не се сметам за Казанова, далеку од тоа ама чим имам супер врска, веројатно нешто правам правилно и ми иде од рака. Значи, тој со други зборови се дави и бара рака, му даваш рака а тој ја гризе. Искрено, што е следното што ти би го направила? Сигурно не сум единствениот што после таков акт би му фрлил камен :P

И така тој мене ме начека на нож и сега само ја враќам услугата.

Твоето 11 годишно искуство не значи дека си во право. Не му се допадна, нема да го прифати. 1000 луѓе, 1000 карактери. Монотоност се појавува во секоја долга врска, ако не кај тебе тогаш кај другата страна.

Едно е да не го прифатиш, друго е да се сереш по истото и како што реков, да ја гризеш раката на оној што ти ја пружил па макар и да била лева.

Јас да бев толкаво ѓубре, можев едноставно да пратам линк до темава на неговата девојка. Можеш да претпоставиш какви резултати тоа ќе дадеше.

Па да те вози како Шумахер , цело време и да не смееш НЕ да кажеш. Што е тоа ако не монотоност. Па уште и Леандра не кара како сме се понашале. За разлика од тебе бар искрени бевме и му ја кажавме вистината во очи. Па он ако сака нека ја прифати ако не сака нека не ја прифати. Што не му кажеш дека дрндупка си игра со него. Или не ти одговара зошто и ти таков некој имаш или сакаш да имаш!

Ти Лаву фати женска прво па дели совети. Од сингл совет можеш да добиеш само за Десанка Шакиќ или заувек сингл.
Ал како ќе ја најдеше девојка му? :D

Ти Лаву фати женска прво па дели совети. Од сингл совет можеш да добиеш само за Десанка Шакиќ или заувек сингл.
Ал како ќе ја најдеше девојка му? :D
Хаха, не следиш вести а?
Дечките од Емагаре бутаа цели министерства, овој е ситна риба за пржење. За 24 саати може да знаеме повеќе за него од што тој самиот знае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom