Најгрди автомобили низ историјата

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
large1.jpg

new-ferrari-rear-790542.jpg

Грдотија не видена! Срам за Ферари!

Плус тоа копија на TVR
sto mu fali na ferrarito a moe mislenje e deka e daleku od kopija na tvr

Бре, фала што ми кажавте како изгледа TVR.

Не зборувам за деталите, зборувам за изгледот на концептот на Ферари.

И грда кола е, барем за мене нели? Ако е за вас убава, тоа е ваш проблем, нема да се расправаме за вкусови.

2006-tvr-tuscan-s-convert-12_460x0w.jpg

Tuscan

TVR_Sagaris_2.jpg

Sagaris.

Комбинација од двете!

Гледајте линии, форми, целиот кокпит.

Треба да е ФЕРАРИ! Ферари се знае што и како треба да изгледа.

Баланс на линии, светла...

Личи на TVR поприлично навистина мада во живо кога га видов изгледаше интересно несекојдневно :smir:

Колку треба да си патетичен за да те бришат од темата за грди автомобили? Изгледа премногу.

Ама навистина, нема логика да го тура некој Ferrari во оваа тема. Ќе дојде некој од страна ќе ви се смее. Еве на пример блогерџија вика дека ова Ferrari било копија на TVR. Но доколку малце размисли и разгледа по нет ќе увиди дека всушност задните светла се од Enzo, со таа разлика што се единечни а предни модифиицирани светла од Modena.

Ама навистина, нема логика да го тура некој Ferrari во оваа тема. Ќе дојде некој од страна ќе ви се смее. Еве на пример блогерџија вика дека ова Ferrari било копија на TVR. Но доколку малце размисли и разгледа по нет ќе увиди дека всушност задните светла се од Enzo, со таа разлика што се единечни а предни модифиицирани светла од Modena.
Види вака се е ствар на вкус. На темава може да се најде се и сешто произведено во авто-индустријата (на втората страна има Ламборџини :toe:) ако едно возило вреди седумцифрена сума на евра незначи и дека е убаво. Некаде ке го начекаш и легендарниот ДС, кој искрено мене ми е преубав, но на некој не му се бендисува.

Да и тоа што викаш, не се сите луѓе родени со вкус.

Да и тоа што викаш, не се сите луѓе родени со вкус.
Сака да каже дека сите имаат различен вкус. Кој може да биде ист, или различен од нашиот.
Некој на пр. обожава како изгледа Smart Fortwo, a јас го сметам за шпорет :).
Така да...за некого и Ферари од незнам колку пари, што неможеме да го имаме во овој живот, е тотално промашување и грдотија, за тебе е најубав продукт од Ферари, а некој е рамнодушен...
Затоа, не е во ред да се осудува човек заради вкусот.

Сака да каже дека сите имаат различен вкус. Кој може да биде ист, или различен од нашиот.
Некој на пр. обожава како изгледа Smart Fortwo, a јас го сметам за шпорет :).
Така да...за некого и Ферари од незнам колку пари, што неможеме да го имаме во овој живот, е тотално промашување и грдотија, за тебе е најубав продукт од Ферари, а некој е рамнодушен...
Затоа, не е во ред да се осудува човек заради вкусот.
И баш заради тој вкус, некој вози Форд, некој мерцедес, некој пежо некој БМВ. Не дека неможат да си ги дозволат, барем просечните возила речиси сите можат (исклучувајки ги смртниците од Македонија :helou:) да ги купат, пресуден е вкусот и изгледот на возилото...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom