Најгрди автомобили низ историјата

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Погрда е новата Шкода Суперб, a еве тука русите нешто се обидувале :tapp:
Лево LADA C - Десно VW SCIROCCO

Погрда е новата Шкода Суперб...
Ау, ќе заборавев!

skoda-superb-car-1-big.jpg

skoda-superb-03.jpg

не е грда само малце(добро де малце повеке) наликува на пасат и ширината и должината не се пропорционални(или па така на слики изгледа)

Не само на слики и во живо изгледа грдо и нескладно посебно напред

не е грда само малце(добро де малце повеке) наликува на пасат и ширината и должината не се пропорционални(или па така на слики изгледа)
Би го простил тоа, дури би можело и симпатично да изгледа, но светлата се одвратни и се (до)расипуваат.

Али пак за тие 18 000 евра што друго може да се земе :nesvest:

superb не е толку грда како шо изгледа....има донегде дизајн,има убав VW мотор,комфорт,па сеа за тие пари мислам дека се исплати....

Шкода СуперБ ви е грда???? Не знаете што зборувате. Седни во неа, повози се, ке видиш дека нема да сакаш да се одделиш од возилото. За таа цена добиваш лимузина....... која доколку би носела знак на Германски произведувач, ке кошта 3 пати повеќе, а го нуди истиот квалитет и луксуз.

на кој не му се допаѓа суперб,а веќе ја купил,нека ми ја продаде,мене ми е убава!:vozbud:

Шкода СуперБ ви е грда???? Не знаете што зборувате. Седни во неа, повози се, ке видиш дека нема да сакаш да се одделиш од возилото. За таа цена добиваш лимузина....... која доколку би носела знак на Германски произведувач, ке кошта 3 пати повеќе, а го нуди истиот квалитет и луксуз.
Шо има се тоа врска со дизајнот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom