Најголемата глупост што сте ја направиле

• Креатор на темата Креатор на темата CurvaSudMilano
  • Време на започнување Време на започнување
излегов со топлинки на школо кога бев мал, несвесно беше немате поима колку беа удобни, се осеќаа ко патики на нозе да имам. :) зацепав пола пат па ме приметија и се вратив да се упристојам.:P

Тргнав нашколо во Сабота едно 100 метри додека ми текне :pos::pos2:

кога ни ставаа вакцини во школо ја мавнав докторката со гума:tapp:

Станав наутро за во школо и ги соблеков пижамите и ги облеков фармерките.Се измив,вршев нужда,се направиш што требаше.Се вратив во соба,ги соблеков фармерите и пак ги облеков пижамите.И тогаш ми текна:)

Слично на физичко.Ги облекувам стартките а во меѓувреме зборуваме нешто со децава.После неколку минути,ги соблекувам старткиве и ги облекувам пак патиките.:toe:

Во школо вчера решававме некои задачи а јас бев готова да заспијам,очите ми се затвараа...наставничката ме примети изгледа и вика:Ајде,стани да ја решиш задачата.Јас почнв нешто:не ја знам,не ја знам не ми се јасни...а ја имав решено во тетратка,точна ми беше,само мноогу ме мрзеше да станувам до табла да решавам.Таман заспивав,остај што ме расони па и да излегувам да решавам нешто..и откако заврши часот си отидов дома.Не ми се седи во тоа глупо школо.

Оф леле, најголема глупост што сум ја направила беше кога се заглавив во подрум во 12 навечер, па ја будев другарка ми на телефон да дојде да ме извадат. :icon_lol:
Вака беше.. мојот подрум се наоѓа на крај на еден ходник, на кој има врата и јас ја заклучив кога влегував, не знам само зошто. Влегов после тоа кај мене во подрум, не знам што барав у 12..и си излегов, ги заборавив клучевите внатре и го затворив катанецот. Но на клучевите беше клучот од главната врата од ходникот и ...кога ми текна што направив, кога ме фати една паника.. :icon_lol:

Има и други ситни глупости, али ај, не се за на форум. :icon_lol:

Пред некоја недела се заебав гадно. Стануем сабајле идем у вц да ги измием зубите и така уште поспан место паста стаев течен сапун на четката и гледам нешто меурчиња у устава :pos2::pos2:

Сега последно што ми падна на памет: Бев кај еден другар МУСЛИМАН на роденден. Роденденот се паѓаше баш на Велигден. Добра журка беше, а го праеше во неговиот стан. Јас се имав поднапиено малку. Во еден момент влезе татко му, јас станав и му викам: "За многу години, Христос воскере".:kesa::kesa:

ова прошлиот петок беше и јас цел ден мислам дека е сабота, го викнав брачед ми си се запивме дроп се напрајвме и ко на мсн ми пиши една другарка: ај бе не идиш на предчас му викам беај бе не ме заебавај сабота е и се инаетевме така дали е петок или сабота и гледање на мобилниот стварно петок, а да не одам како да не одам 25 неоправдани имам не ми се прат уште и појдов така дроп пијан на сколија

ебате глупиот ебате

- По пижами се прошетав од Центар до Аеродром, кај баба и дедо на гости. И не, не беше 1ви Април, туку јас бев убедена дека пижамите изгледаат како да се тренерки.
И кога стигнав кај братучед ми, ме погледна бледо и ми рече: -Човече, зашто се шеташ по пижами? -.-

- Во 7мо одд. со сиот ум му изјавив љубов на 28 годишен ( значи 12 години постар од мене ) на 14ти Февруари. Колку само сум била романтична, си се дивам на идеата. :kesa: Дечкото воедно беше колега на мајка ми.
Сега каква смеа ме фаќа за моите тогашни плачки... :pos:

Hrabro od tvoja strana ama navistina si bila ul..a stom si mu se pustila na kolegata na majka ti....:pos2:

Кога имав 5, 6 годинки не ми текнува добро работеја по дома нешто, го видов бурето со вода под балкон и скокав од еден спрат во буре со вода. Фала богу ништо не ми фалеше после скокот :vozbud:

Како мало детенце додека учев основно си ја заборавив ташната нашкола, кога дојдов дома ми текна дека ја немам :kesa:

Имам правено многу глупости ама не ми текнува на сите сега:)

Јас кога имав 6 години со вратата од лифтот си ги фатив прстите и од страв почнав да мавам со ногата по вратата,наместо да ја тргнам,па така уште повеќе ме болеа прстите и потоа сватив шо е работата и ја отворив вратата.После то една недела неможев да ги движам нормално прстите.

Најголема незнам дали е ама сепак е голема глупост :pos2:
Денеска цел ден на брзање наваму натаму со веспата бев до кладилница и до продавница после..и застанав кај една продавничка за дома цигари им купував и сеа купувам цигарите и отварам да ги ставам под седиште ги ставам цигарите ама ги ставам и клучевите:kesa: и го затворам седиштето:pos2: а телефоните под седиште и си викам шо да праам сеа:pos2: се врткам наваму натаму и по 5 мин среќа помина еден познаник му го земав точакот и 15 мин верглав до дома по резервните клучеви:tv:

Беше зима,снег до коленици,многу се брзав за да појдам на информатика(доцнев) и место ги земам моите гојзерици ја на татко ми и си појдов така. Среќа мајка ми што ме виде инаку срамота ќе беше:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom