Најголем фудбалски "глумец"

Кој е најоглем 'diver'?

• Кристијано Роналдо

Гласови: 87 33,7%
  • Робен

Гласови: 3 1,2%
  • Роналдињо

Гласови: 8 3,1%
  • Адриано

Гласови: 4 1,6%
  • Дрогба

Гласови: 20 7,8%
  • Анри

Гласови: 0 0,0%
  • Фернандо Торес

Гласови: 4 1,6%
  • Тоти

Гласови: 34 13,2%
  • Ибрахимович

Гласови: 7 2,7%
  • Инзаги

Гласови: 81 31,4%
  • Друг

Гласови: 10 3,9%

• Вкупно гласачи
    258
Статус
Затворена за нови мислења.
Go nemas videno roben da pagja ovaa sezona, oti nema zaigrano i kako so se gleda nema da zaigra so ovaa formacija so ja imat celzi.

vlatko_rusin so go smena avataro, za da ne znajme deka navivas za Roma?
hahaha ili uste si vo shok?

Ибрехимович не е токав глумец колку што е себичњак. Само тој да шутни па макар и милиметри да фалат да го погоди корнер-знаменцето. Тој не е за фудбал, а ако сака индивидуален спорт има 1000. Фудбалот е тимска работа. А за Изаги... Глумец е невиден ама и голови дава човекот нема што. Кристјано Роналдо е случај кој стално дрибла и се разбира шансите му се 50%-50% да се обрука. Има и стварно добри пасови направено ама и глупи грешки.

Dzish напиша:
Ибрехимович не е токав глумец колку што е себичњак. Само тој да шутни па макар и милиметри да фалат да го погоди корнер-знаменцето. Тој не е за фудбал, а ако сака индивидуален спорт има 1000. Фудбалот е тимска работа. А за Изаги... Глумец е невиден ама и голови дава човекот нема што. Кристјано Роналдо е случај кој стално дрибла и се разбира шансите му се 50%-50% да се обрука. Има и стварно добри пасови направено ама и глупи грешки.

Да се надоврзам само: Ибрахимовиќ ако на набацвење не му ја погодат главата се лути, а и сам да е против 4, а да има слободен соиграч, не додава... Инзаги е плачко голем и глумец за на Бродвеј, ама игра добро и дава класа голови, знае и сам да си направи се за да постигне гол. Кристијано Роналдо не е толкав глумец колку што го прават сите, до лани беше МНОГУ себичен, ама годинава и дава голови и асистира...

Инзаги и во последно време неговиот ученик Џилардињо,во Парма не глумеше толку :toe:

Zemzela напиша:
Инзаги и во последно време неговиот ученик Џилардињо,во Парма не глумеше толку :toe:
Тачно тачно, каков „настап“ имаше против Селтик, алал да му е ()

Nikola_MKD напиша:
Go nemas videno roben da pagja ovaa sezona, oti nema zaigrano i kako so se gleda nema da zaigra so ovaa formacija so ja imat celzi.

vlatko_rusin so go smena avataro, za da ne znajme deka navivas za Roma?
hahaha ili uste si vo shok?

ссссссссс ................ нема врска!
Доле во потписот може да видите за кој навивам.
Инаку ти ако немаш нешто паметно да напишеш за дискусија не туку лупај глупости туку најди си некоја тема шо ти одговара.

И Робен не дека нема заиграно даде многу клучни голови за Челзи оваа сезона туку го мачат повреди.
Провери пак што мислам за Робен

Vlatko_Rusin напиша:
ссссссссс ................ нема врска!
Доле во потписот може да видите за кој навивам.
Инаку ти ако немаш нешто паметно да напишеш за дискусија не туку лупај глупости туку најди си некоја тема шо ти одговара.

dobro be brat so se lutis, samo majtap pram
ne rekov kuznaj so

Pipo--the one and only сите глумат само на него м успева!!!
Најјака глума Ривалдо 2002 со Турција кој гледа знае што зборам!!

Пипо прво место а Тоти цврсто ја држи втората позиција
Лугуши!

Fantom_oh напиша:
Да се надоврзам само: Ибрахимовиќ ако на набацвење не му ја погодат главата се лути, а и сам да е против 4, а да има слободен соиграч, не додава... Инзаги е плачко голем и глумец за на Бродвеј, ама игра добро и дава класа голови, знае и сам да си направи се за да постигне гол. Кристијано Роналдо не е толкав глумец колку што го прават сите, до лани беше МНОГУ себичен, ама годинава и дава голови и асистира...

а чекај ти и овај Dzis од коа го неамте видено Ибра како игра????!!!???
Еве да ви кажам дека оваа година Ибра има невиден напредок и е најдобриот фудбалер во сериа А, почна да работи за тимот а не тимот за него, почесто подава од порано тоа е факт видете колку асистенции има а особено онаа со надв. еве на маикон или Бурдисо мислам дека му ја подаде на глава му ја сервира. Тој пак е можи себичен ама барем сеа се трпи тоа му е во крвта мисли ако издрибла 10 души ќе му дадат награда, не знам што му е филмот ама сепак не е онај истиот од Јуве и не е она што вие го правите дека е.

IBRAcadabra IBRAcadabra IBRAcadabra!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)

п.с
сеа не да го бранам ама брат ми е.:nesum::back::uvo:

jove_bt напиша:
а чекај ти и овај Dzis од коа го неамте видено Ибра како игра????!!!???
Еве да ви кажам дека оваа година Ибра има невиден напредок и е најдобриот фудбалер во сериа А, почна да работи за тимот а не тимот за него, почесто подава од порано тоа е факт видете колку асистенции има а особено онаа со надв. еве на маикон или Бурдисо мислам дека му ја подаде на глава му ја сервира. Тој пак е можи себичен ама барем сеа се трпи тоа му е во крвта мисли ако издрибла 10 души ќе му дадат награда, не знам што му е филмот ама сепак не е онај истиот од Јуве и не е она што вие го правите дека е.

а чекај да те опитам, зошто ти и meаzza си ги вртите работите како што ВАМ ви одговараат? Демек Ибра немаше врска во Јуве, ама од ко дојде во Интер најдобар е. Виеира пропаѓаше божем во Јуве, сега џам свитка во Интер. Тандемот Трезеге-Ибра не беше како што треба во Јуве, ама во Интер партал ќе прават... Дајте бе луѓе пораснете, зборувајте малце реално, само си праите филмој дека Интер е најак на светов, и дека кој и да оди таму, светска класа фудбалер ќе стане :tapp:

абе к.роналдо е најголем глумец и гласдав за него

Toti mislam deka polesno bi uspeal vo filmskiot biznis otkolkuu vo fudbal, sekako so Inzaghi pod raka. Oskar i za dvajcata

Премиер Лига - К. Роналдо
Серија А - Тоти и Ибрахимовиќ
Шпанија - Роналдињо
А во цел свет без конкуренција РОНАЛДИЊО. Си мисли кој знае кој е, и постојано плаче. Бил најдобар играч. Се надевам дека и К. Роналдо нема да биде како него ама како тргнал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom