Најголем фудбалски ГАД/ИДИОТ!

• Креатор на темата Креатор на темата The_Red1
  • Време на започнување Време на започнување

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
За мене ваков тип е матераци. Го гледав видеово и ме натера да видам дали има некој од вас некое друго мислење. Постирајте линкови од фудбалски гадови :helou:

Гледајте негде накај 3:08.

Мамицата у пичка!

ballack-arbitro.gif

:pos:

Рој Кин.
Тежок гад,мама им ебаваше на противничките играчи.

Во оваа бранша би ги издвоил следниве фудбалери
1 . Марк Ван Бомел - секоја втора кога губи неговиот тим он праи црвен , ненормални стартови се секојдневние за него
2. Роби Севиџ - презимето зборува се , ко прекар да му е , мамето негово . Многу валкан играч
3. Рој Кин - кога ќе му пукнеше филмот , дигаше све у ваздух . Но , преголемо прогледување од судиите низ прсти , имаа респект и они кон него , капитен посебно дека беше
4. Скот Браун - многу добро познато гомно , ем прегруб , ем абер нема од ферплеј , а ликот му е ко од затвор да е излезен .

Во главно ЦДМ фудбалери ..

Ако се однесува на колач(играч кој коле) овде дефинитивно ги ставам Матераци, Гатузо и Киелини.

А, според насловот за најголем ГАД и ИДИОТ за мене е фудбалерот кој пред точно 10 години (24.07.2000г) премина во најлутиот ривал на тимот во кој дотогаш настапуваше.

GavolRulz-се мислев кој е погруб ама според видеата матераци крај нема:vozbud: а и рој кин не е за штедење :)

Пепе без конкуренција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom