Најглупите вицови

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Си биле два точаци и едниот му рекол на другиот глуп си ко точак.

Си живееле двајца фраери во пустина и едниот рекол на другиот..

-Јас сега ќе одам во средина доста ти одеше..

Зашто индијанците ги закопуваат мртвите тела позади планината?
- Зошто таму им се гробиштата!

zosho e Africa tolku nerazviena?
poradi deficit na plavushi!

osnovna zadaca na cajkanot vo negoviot raboten vek e da ceni od kade doagja metakot i kade da go upati pa zatoa koga cajkanot kje reshi da se penzionira toj ednostavno poglednuva vo cevkata od pistoletot i go povlekuva skrapaloto... :pos2:

can you know the book before you ever read it?
yes, you sit down and write it!

zosho plavusha se raduva koga pravi sneshko?
zato sho naskoro kje upotrebi morkov!

Што прави глувонем во дискотека?
- Слуша музика

Си бил џуџе и одел по пат.Здогледал еден камен и седнал на него.По некое време по патот дошол поџуџе, го прашал џуџе дали може и он да седне на каменот.по некое време по истиот пат дошол и најџуџе, и он седнал до џуџе и поџуџе на каменот. по него дошол и човек.После 15 мин по друг пат дочол и почовек. и он седнал до нив. потоа дошол и најчовек и он седнал на каменот до другите петорица. си седеле така кога гледаат иде и џин. му направиле и на него место да седне на каменот. По 20 мин доаѓа и поџин. и он некако седнал на каменот. После доаѓа и најџин и некако му направиле место и он да седне на каменот. седеле така и си праеле муабет и решиле да си одат.Ама на патот накај дома имало огромна дупка. И пробал најџина да ја прескокне ама пропаднал.по него пробал и поџин ама и он пропаднал. По него рипнал и џин ама и он паднал. така рипнал и најчовек и он пропаднал. по него се залетал и почовек ама и он пропаднал. После рипнал човек и он пропаднал. По него најџуџе се двоумел ама и он рипнал и пропаднал.После рипнал поџуџе ама и он за несреќа пропаднал.на крај се залетал џуџе и ја прескокнал дупката.
- Зошто ја прескокнал??
- Затоа што имал NIKE патики!!!

- Сакаш еден краток виц?
- Аха!
- Сакаш уште еден???

Оди идиот в продавница и прашува дали имаат телевизор во боја.Продавачот му одговара:
-Имаме..
-Епа дај еден црвен !!

Зошто човекот оди во јавна куќа со точак?
- За секс.

Зошто 2 хард диска не водат љубов?
- Затоа што се премногу тврди.

Овај е многу глуп..

Во еден дуел гостуваат Ахмети и Тадиќ. Ама доаѓа до мнооогу жестока расправија и Ахмети му вика:
- Јебем ти оца у пичку.
Тадиќ:
- Ваљда мислиш на матер.
Ахмети:
- И њега.

не знам дали го има некој веќе пишано овој ама ќе го пишам ...

Си биле Македонец, Русин и Американец ... и Македонецот победил :pos2:

Back
На врв Bottom