Најевтино до Белград?

• Креатор на темата Креатор на темата zoki_com
  • Време на започнување Време на започнување
Досега сум патувал со Галеб и Вакчаре (Југотранс) од нашиве и не се лоши. А од српските, сум патувал со Ниш експрес, добри се, ама застануваат скоро у секој град.

Би сакал со воз. Земаш кола за спиење и цел пат го преспиваш. Поубоо нешто амин. Ама па, е најбавна варијанта

За најефтино да поминеш е со воз како што знам, но е и најмачно.

Значи според вашите мислења и искушенија, најубава варијанта би ми била да за Београд да патувам со Фудекс, а и воедно најевтина ...

Дали некој случајно бил од автобуската во Белград до аеродромот па да сподели искуство како да се стигне? :)

Дали некој случајно бил од автобуската во Белград до аеродромот па да сподели искуство како да се стигне? :)
Одма на излезот од автобуската имаш мала табла, како и на погвеќе места низ градот со знак на авион на него. Тука оперира автобусот кој оди за аеродром и врви на половина час мислам.
Прашај сепак на автобуска во информации да не се има нешто променето.

Дечки превоз до Белград од Скопје со автобус по можност од 18ч - 21ч има? Ми треба за втори ноември (петок).

Фудекс имат од 00:00, не одговара.
Галеб, немат од Скопје.
Ласта, немат до Белград.
Хисар, немат до Белград.
Ниш Експрес, имат од 07:45, останува како последна опција.

Други не знам. Доколку имате повеќе инфо за друг превозник, споделете.
Фала. :)

Дечки превоз до Белград од Скопје со автобус по можност од 18ч - 21ч има? Ми треба за втори ноември (петок).

Фудекс имат од 00:00, не одговара.
Галеб, немат од Скопје.
Ласта, немат до Белград.
Хисар, немат до Белград.
Ниш Експрес, имат од 07:45, останува како последна опција.

Други не знам. Доколку имате повеќе инфо за друг превозник, споделете.
Фала. :)
http://sas.com.mk/Schedule.aspx?ft=from&state=Србија$&city=БЕЛГРАД&date=02.11.2012

тешко е да се отвори страната, нели :icon_lol:

:eek:
Чудо. „Официјалните“ страни на превозниците изгледа не се апдејтирани од кој знае од кога. Не ми текна на САС. Фала мен. Да си жив и здрав. :D
hearth_christoph_brill_04r.svg

Стара е темава ама да не отварам нова, колку е моментално отприлика повратна карта до Белград со автобус дали знае некој?

Со кола ептен скапо. 100 евра минимум со дизел кола. Тоа за двајца.

Дали Руле што поаѓа во 2 навечер застанува во Куманово и колку е картата за Фудекс до Куманово во 00:00 ?

Фудекс сум бил поодамна...со КМГ Путник цепаа директ Скопје-Белград, вечерни линии, со застанување само на граница...а има и една денска линија, мислам дека повеќето денски се такви влегува во секое е***о село по пат - јас додуша до Ниш бев, 5 саати малтретажа...

А колку е со воз повратна и колку имаш право да останеш во Србија дека ми рекоа ако останеш повеќе од 48h ќе јадеш казна?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom