Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Edno prasanje:nov klima ured daikin sensira 2.5kv,na sekoi 20 min (tt namalena na 16 za preku nok),se uklucuva duva mlako pomalku od minuta ).drugite dve isto daikin ne pravat taka.po zvukot ne e defrost.?sovet plus e dobredojden.

Edno prasanje:nov klima ured daikin sensira 2.5kv,na sekoi 20 min (tt namalena na 16 za preku nok),se uklucuva duva mlako pomalku od minuta ).drugite dve isto daikin ne pravat taka.po zvukot ne e defrost.?sovet plus e dobredojden.
Температурата во собата е 16ц? Ги постигнува тие? И се гаси?

Ti si strucnjakot…hahaha
You don’t want to go there! Trust me ;)

btw
Ќе му кажеш на ликот од Гевгелија дека климата што му ја препорачуваш има 27.5кг надворешна и 1000м3 издув?! За соба од 30 квадрата топ стручен совет… уште модулација НУЛА и има да се усреќи!

btw
Ќе му кажеш на ликот од Гевгелија дека климата што му ја препорачуваш има 27.5кг надворешна и 1000м3 издув?! За соба од 30 квадрата топ стручен совет… уште модулација НУЛА и има да се усреќи!
Prepracaj mu ja tvojata, na drva…hahaha

btw

Се ќе каже само да продаде уше некоја галичка, па макар и лажел.
Ако имаат проблем после продажба со среќа нека им е.

Ako u servisno pisuva deka na tvojot zemo Zlate klimata maks 15min moze da raboti u mnogu mu jakiot PowerfullMod neznam kako da ti nacrtam poinaku osven zemoto da ti snimi video od 16min za da svatis deka ke ugasi na 15minuta i nema da digne pojse od 2C. A merenjeto potrosuvacka e prosek na cas....kako toa 15min ke dadat prosek na cas izgleda vie nova merna edinica imate izmisleno :)
Eve zemoto mi snime video od 1h ili cela nok, bez prestanok so 7kw toplina na -7c so 2000w vlezna.Gledam niti lajk ne si mu dal ne nego, nego na videoto.
Dan si mu ljubomoren na tvojata bivsa ljubov.Koj ti e kriv i se skara na tvojata Mitsu ,se razvedi od neize.
Sega ja posakuvas ama ja nema,drugi ja ima:)

Нешто што е потврдено со Еуровент сертификат. Пред некој ден извади за 18ка Pular/Charmo сертификат, извади за 12-ката може и таа ќе ја препорачам.

Нешто што е потврдено со Еуровент сертификат. Пред некој ден извади за 18ка Пулар сертификат, извади за 12-ката може и таа ќе ја препорачам.
Ја реков ке понудиш од она што го имаш у магацинчето ама ти очигледно незнаеш што му треба...ти шепнал шефот и за некои сертификати, што се за тебе шпански скали... ама бар една клима ваљда знаеш која би ја понудил за во Гевгелија..или незнаеш?

Последно уредено:
Edna skandinavska toplotna pumpa od CTC od 22KW zimava ke topli i vo Skopje
Posle dolgi godini macenje kako da go resam greenjeto na domot povrsina 300 m2 .So parno na drva , so struja 24 kv ,inventeri tosiba 6,5 kv gree 3 kom po 3.5 kv .Konecno se resiv za toplotna pumpa ctc koja stvarno prvpat slusnav za taa marka od sto bev vo zavesa staven slusajki za kako Daikin Micubisi Tosiba bile vrvot?Moi prijateli veke imaa montirano od ovia marki i po kazuvanjeto i smetkite nesto ne mi kazuvase deka se taka ekonomicni kako sto gi pretstavuvaat .Zatoa resiv da odam na nesto novo a po kazuvanja na nekoi sto ja montirale deka bilo vrv od toplotna I konecno ja zemav ctc 22kv topotna samo za greenje montirana so nejze ide i kontroler kompjuter vo nego se pravi dijagram za kako da raboti raboti na nadvoresna temperatura i trosi kako ventilator.Od 01 11 do 15 11 znaci petnaest dena raboti non stop skapa tarifa 90 evtina 180 kv ovaa 2023 god

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom