Mozebi strujata ja pokacile ama ocigledno tebe mozokot ti se namalil a uste poveke ocite ti se ostetile stom na makedonski forum objavuvas provokativna karta , toa e ok samo ako si bez m....
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mozebi strujata ja pokacile ama ocigledno tebe mozokot ti se namalil a uste poveke ocite ti se ostetile stom na makedonski forum objavuvas provokativna karta , toa e ok samo ako si bez m....
ke moze da pojasnis kako klima uredite ja pokacija cenata i kolku istata iznesuvala pred klima uredite
I koja e prednosta na ovie klimi vo sporedba na konvecionalnite inverter klimi ?Moze nekoj link da spodelis sakas ovde sakas u pp od makedonski firmi koi nudat 2.5 parapetni zosto dzidna ne mi odgovara vo soba poradi raspored koja ima okolu 15tina kvadrati a mislam deka 3.5 ke bide pregolema.
POVELI 2.5kw parapetni klimatizeriMoze nekoj link da spodelis sakas ovde sakas u pp od makedonski firmi koi nudat 2.5 parapetni zosto dzidna ne mi odgovara vo soba poradi raspored koja ima okolu 15tina kvadrati a mislam deka 3.5 ke bide pregolema.
што има за објаснување. пред топлотниот бран цената беше 80-90€ сега види колку е.многу клими работат сега, едноставно еke moze da pojasnis kako klima uredite ja pokacija cenata i kolku istata iznesuvala pred klima uredite
Ете најубав ти сподели линк…Moze nekoj link da spodelis sakas ovde sakas u pp od makedonski firmi koi nudat 2.5 parapetni zosto dzidna ne mi odgovara vo soba poradi raspored koja ima okolu 15tina kvadrati a mislam deka 3.5 ke bide pregolema.
'Rga od nova klima 3-4 meseci koristena montirana vo Oktomvri 2022-ra.. Mitsubishi?Mi lici na 'рѓа
Ти дали си добро со главата, што е провокативното овде, карта за цената во врзка со топлотнија бран..Mozebi strujata ja pokacile ama ocigledno tebe mozokot ti se namalil a uste poveke ocite ti se ostetile stom na makedonski forum objavuvas provokativna karta , toa e ok samo ako si bez m....
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
'Rga od nova klima 3-4 meseci koristena montirana vo Oktomvri 2022-ra.. Mitsubishi?..plus ne lici na 'rga.. ima izrazeno crveno-rozeva boja.
@најубав да не знаеш кој продава и е застапник за панасоник?
Нема што да прашувам… 21век сме! Ако имаат на сајтот имаат, ако не нема да молам никој!Porano bea Tehnomarket sega koj se neznam ama slaba e ponudata so Panasonic klimatizeri vo MK zosto iskreno neznam Najdobro prasaj vo Tehnomarket ke ti kazat detalno
Tundra-ta e best buy vo sekoj slucajНема што да прашувам… 21век сме! Ако имаат на сајтот имаат, ако не нема да молам никој!
Тебе фала ти многу!
И да, приметив дека нигде ги нема…! Што е потрагично едни те исти модели се вртат сегде.
Мада веројатна на крај ќе завршам со некоја Тундра или Фаири или варевер Мидеа некоја за 500€!
Во право си за Пулар, 3-та година, од прв ден труе на ладење, многи бучна надворешна, работи како трактор. Кога стартува на греење го затресува зидот. Толку од ГрееПа и Пулар, една од најлошите произведени клими
Ај и @tzlatko ќе го тагнам у муабетов…Tundra-ta e best buy vo sekoj slucaj