Tvojata ne e "Nordic" ima razlicen Softver I razlicna modulacija Test Mode ne e e opcija toa e samo vlez vo Softverot na Uredot da raboti na odredena minimum zaradi merenja na odredena KV I TEMPAndroit,
Вашата порака (Најекономично греење (затоплување)) е окарактеризирана како несоодветна за овој подфорум или тема. Правилата на форумот не дозволуваат агресивно, навредливо, заканувачко однесување или „тролување“ по темите. Вашата порака е изменета или избришана.
Имајте на ум дека вашиот пристап на форумот може да биде отстранет поради прекршоци од овој тип.
eve sto mi napisal administratorot i go izbrisal postot i slikite a tie da gi pregleduvaat site sliki vo forumot kajgana ne e taka samo ako e prijaveno.
A toa test mode ili onoj pogore sto vika deka e tempomat pa se slozuvam bas super e e samo sto nema kopcinja dalinskoto mora na kopceto light da se pretiska.
tvoite imaat amber eve probaj ti kaj niv ke vides deka funkcionira a eve ke gi stavam sega i slikite od sinoka da vides deka e taka nema zosto da lazam jes deka ne e resenie no sepak barem ne ne isklucuva.
a i ke ti e pustam slikava da vides kako se steluva ja imam zacuvano.
Kaj mene na
28 raboti so 800w
27 raboti so 350w
26 raboti so 500w
Otprilika moze da e poveke ili pomalku za 20-50w
So pritiskanje 5 pati brzo na kopceto light se vklucuva turbo i da stavis na prva ili koja bilo brzina mestis na dalinskoto i pak 2 pati pretiskas na kopceto light znaci provereno e bes problem si tera klimata bes da isklucuva.

Последно уредено: