- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.265
- Поени од реакции
- 3.014
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaj zlate se e mozno, i vo supa kancelarija….strucnjak…..hahahhaСкоро невозможно е клима да има под 2 цоп при температури над 0.
Дискутабилно е дали е возможно и под 4 да има над 0.
Скоро невозможно е клима да има под 2 цоп при температури над 0.
Дискутабилно е дали е возможно и под 4 да има над 0.
Maka ti e sto spusta pod LN ….hahahha, ama koga ke se zaebes za nalepnica ke barasa mani na se za da si ja oprvdas gluposta.Па на 90w потрошна, 350m3/h проток и deltaТ помал од 2С колку да е COPот?
Not probable.... but possible!
Ај да речеш 2-3 мин.... може исклучил компресорот па дур истиши топлина... ама не.... тера 10 мин така ниско па после крева синусоида да прави.
Прегледај го приврзокот 356828
И кога подобро ќе видиш и јапонецот да ти бил кинезЗначи јапанциве се далеку подобри ,сигурно има голема разлика,
Јапанец 3.5 kw 50.000ден.
Кинез 3.5 kw 50.000ден.
Не битно која фирма,јапанец ќе биде далеку подобар?
Kolku m2 sakas Da Toplis i Ladis so klimata ?Zdravo na site . Mislenje za Vivax ACP-18CH50AERI+ R32 ?
Здраво, ако можеш да се обратиш до @Sv B дечкото е експерт за сите брендови од клими освен од марката грејеЗдраво, би сакал ако некој може да ми објасни што значи ph@-7 i COP@-7
Дали то значи дека може да испорача климата топлина од 4,34 кв и колкава би била максималната потрошувачка, и дали некој знае до колку најмалку модулира истата клима.
Се работи за клима
CARRIER EXTREME 2 38QHG024D8SE / 42QHG024D8SE
И мислење за климата, сакам да греам со неа, салон од 60м2 јужна страна неизолирана куќа, со обична фасада и без пвц.
Благодарам однапред
Dzabe gledas Eurovent, baraj producte fiche za modelot, zato sto site gi krijat, tamo pisuva se sto treba da znaes.Здраво, би сакал ако некој може да ми објасни што значи ph@-7 i COP@-7
Дали то значи дека може да испорача климата топлина од 4,34 кв и колкава би била максималната потрошувачка, и дали некој знае до колку најмалку модулира истата клима.
Се работи за клима
CARRIER EXTREME 2 38QHG024D8SE / 42QHG024D8SE
И мислење за климата, сакам да греам со неа, салон од 60м2 јужна страна неизолирана куќа, со обична фасада и без пвц.
Благодарам однапред