- Член од
- 14 јануари 2010
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
Би сакал да Ве замолам за мислење, искуство, препорака...било каква помош
(најлаички кажано) za GREE klima 3.5kw inverter.
(најлаички кажано) za GREE klima 3.5kw inverter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moja preporuka bi bil proveren model Amber Premium 3.5kw...na 80w spusta, od 2017ta ja koristam i raboti bezprekorno den denesМислења која клима да ја земам од овие за 27м2 просторија и за ладење и за греење?
Мора да е еден од моделиве, затоа и прашувам некој со искуство? Дали има шанси некоја да има компресор кој модулира под 500w или да не очекувам чуда од кинезите...?
Gree Pular Eco 3.5kW GWH12AGB-K6DNA1A
Hisense Easy Smart 3.5kW CA35YR03G-W
Neo Smart 3.5kW G12R32
Cooper & Hunter Vital 3.5kW CH-S12FTXF-NG
Tesla 3.5kW TT34EX81-1232IAW
Морам да земам еден од наведените модели поради финансиите и димензиите на внатрешната единица и просторот кај мене.Moja preporuka bi bil proveren model Amber Premium 3.5kw...na 80w spusta, od 2017ta ja koristam i raboti bezprekorno den denes
Eve i pri greenje na +5 da ne mrcat deka samo na ladenje modulira nisko....na +5 mod greenje 175w molim lepo
Ја немаа никаде во Скопје на залиха. Од Куманово ја зедовПа од кај ја пазареше? Ја и ги купив и ги местеа од Енергија.
Ја немаа никаде во Скопје на залиха. Од Куманово ја зедов
Ja pocnavme sezonava +33°,nadvor doma 24,5. /130w potrosuvacka razladuvajne merak...Moja preporuka bi bil proveren model Amber Premium 3.5kw...na 80w spusta, od 2017ta ja koristam i raboti bezprekorno den denes
Eve i pri greenje na +5 da ne mrcat deka samo na ladenje modulira nisko....na +5 mod greenje 175w molim lepo
Да резимирамеJa pocnavme sezonava +33°,nadvor doma 24,5. /130w potrosuvacka razladuvajne merak...
![]()
Bidejki sp3s mi crkna, poracav od ovie smart plug od ali, (ako e zapoznaen nekoj povejke neka spodeli ) jas zaprimetiv merejne so drug fiksen broadlink, ovoj smart plug povejke +15/20w potrosuvacka meri (izgleda kolku pari tolku muzika)

Дечки што може да е проблемот и решението за тоа што тече вода од внатрешната единица е зафатена со мраз?