Moze e pecatna greska za 5.5kw model AESI Pro.Pa gledam, toa mi e cudno, posilniot model ima podubra modula ija i toa za golema razlika, 780w ako e najmalku toa e uzas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moze e pecatna greska za 5.5kw model AESI Pro.Pa gledam, toa mi e cudno, posilniot model ima podubra modula ija i toa za golema razlika, 780w ako e najmalku toa e uzas.
Daj vakov paragraf i za Aeri zosto jas nemozam da najdam od kade gi kopas ovie raboti.Kaj 5.5 kw model AESI Pro 1.750 W e prosek a modulacijata e od ( 780 w - 2.000 w )
Kaj 7.5kw model AESI Pro 2.130 W e prosek a modulacijata e od ( 300 w - 3.100 w )
Прегледај го приврзокот 327534
Daj vakov paragraf i za Aeri zosto jas nemozam da najdam od kade gi kopas ovie raboti.
Od noviot Vivax Katalog za 2022 Godina poveli LINK ( gi ima site modeli na Vivax ) sega Nov model e AERI+ NA STRANA 31 OD KATALOGOT.Daj vakov paragraf i za Aeri zosto jas nemozam da najdam od kade gi kopas ovie raboti.
Како си задоволен од бучава внатре/надвор, вибрации, дистрибуција на воздух, модулација!?
Автоматски споено мислење:
После 3000 страници уште нема топ 5 модели барем од корисници на форумов.
Како си задоволен од бучава внатре/надвор, вибрации, дистрибуција на воздух, модулација!?
Незнам што ти е чудно,отвори и спореди со митсибуши srk63 w и разлика од 30000 денари и било што,а тоа затоа што овде имаме повеќе пари за разлика од грција или живеат морони(малоумни идиоти) кога купуваат пи тие цениОва не можам никако да го разберам, како може во Грција да биде оваа цена, кај нас не сум видел под 80.000 ден. овој модел да е... а за монтажа да бидат истите цени како кај нас кога просечна плата кај нив е дупло поголема...Прегледај го приврзокот 327526
Дали има грешка во податоците за 18-ка моделите, влезната сила им е многу висока 500-700 вати, а на 12 ките пос стотина вати, дури и 24 ките се околу 300 вати???
Dobro eve ti ne si moron i idiot i kako bi ja kupil od grcija i bi ja prenel vo Mk? I zosto koga veke ne si moron i idiot ti ne otvoris firma za klimi i da ja nudas klimata za poniska cena od momentqlnqta vo mk, ja mislam deka za kratok rok ke go napravas gree br2 u mk.Незнам што ти е чудно,отвори и спореди со митсибуши srk63 w и разлика од 30000 денари и било што,а тоа затоа што овде имаме повеќе пари за разлика од грција или живеат морони(малоумни идиоти) кога купуваат пи тие цени
Како прво јас кога купував клима ги споредив сите цени..во соседството и никогаш нема да купам клима која е за 30-40%поскапа кај нас,ќе ја земам било која која има иста цена насекаде оти јас не се врзувам за бренд како идолопоклониците овде на форумов или како тебе, или се качувам во Автобус и си ја носам од Грција,Бугарија или Турска и се шетам со тие пари плус во Капали чаршија во Инстанбул или во Солун си пијам чај и си ја земам уредот што го сакам .Dobro eve ti ne si moron i idiot i kako bi ja kupil od grcija i bi ja prenel vo Mk? I zosto koga veke ne si moron i idiot ti ne otvoris firma za klimi i da ja nudas klimata za poniska cena od momentqlnqta vo mk, ja mislam deka za kratok rok ke go napravas gree br2 u mk.
Znaci ti ke si edinstven sto ke vnese 2 ogromni kuti vo bagazbik bez carina. Ok super.Како прво јас кога купував клима ги споредив сите цени..во соседството и никогаш нема да купам клима која е за 30-40%поскапа кај нас,ќе ја земам било која која има иста цена насекаде оти јас не се врзувам за бренд како идолопоклониците овде на форумов или како тебе, или се качувам во Автобус и си ја носам од Грција,Бугарија или Турска и се шетам со тие пари плус во Капали чаршија во Инстанбул или во Солун си пијам чај и си ја земам уредот што го сакам .
Сега јасно ли ти е како..
Инаку овде по муабетов повеќето се дилери на клими,отколку луѓе што сакаат да споделат искуство и мислење..
Dobro eve ti ne si moron i idiot i kako bi ja kupil od grcija i bi ja prenel vo Mk? I zosto koga veke ne si moron i idiot ti ne otvoris firma za klimi i da ja nudas klimata za poniska cena od momentqlnqta vo mk, ja mislam deka za kratok rok ke go napravas gree br2 u mk.
Тие ми многу помогнаа...дилериИнаку овде по муабетов повеќето се дилери на клими,отколку луѓе што сакаат да споделат искуство и мислење..
Наместо да се правиш паметен, и да изведуваш криви дрини,јас те повикувам да се качиш во автобус со браќава(Албанска агенција) за турска и назад и да видиш што се,се носи во автобусиве и дали се плаќа царина, па потоа ќе правиме Муабет .Znaci ti ke si edinstven sto ke vnese 2 ogromni kuti vo bagazbik bez carina. Ok super.