Џ
Џонтра Волта
Гостин
Па и тоа што викаш.Зашто Линколн да не е геј-црнец или Мартин-Лутер Кинг да биде бела жена член на KKK?
Не контам како сте со умовите толку заробени во минатото...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и тоа што викаш.Зашто Линколн да не е геј-црнец или Мартин-Лутер Кинг да биде бела жена член на KKK?
Не контам како сте со умовите толку заробени во минатото...
Нема благе везе ова што го пишуеш.Јас Берик веќе не го сваќам озбилно кога подржува некои вакви работи како црнец, лгбт, некој од брајчата.
Влезен е во некој troll mode откако смени ник.![]()
Како тоа бе не ме сфаќаш озбилно?Јас Берик веќе не го сваќам озбилно кога подржува некои вакви работи како црнец, лгбт, некој од брајчата.
Нема благе везе ова што го пишуеш.
Секој кој макар и малку знае да чита, би рекол дека и предходно, пред промена на ник, држам потполно иста позиција и начин на обраќање.
Да не ти го хакнаа профилот тебеЗа мене дизајнот е број еден па се остало...

Не бе брат,само сум реален..Да не ти го хакнаа профилот тебе![]()
Konkretno ako baras odgovor koja e razlikata megju modelot sto se prodava vo Tehnomarket i onaa sto @zlatko_ti412 go linkuvase na ICS...odgovorot e NEMA razlika....Експерт стана за Даикин. Само што Златко дали намерно или не, стави две клими од ицсгруп, а ниедна од тие две не се продаваат во Техномаркет. Ти си ставил табела од Техномаркет климата и една од ицсгруп.

Како не.... јас тука тоа чекав некој за Даикин да праша па ја конфузии да праам...Konkretno ako baras odgovor koja e razlikata megju modelot sto se prodava vo Tehnomarket i onaa sto @zlatko_ti412 go linkuvase na ICS...odgovorot e NEMA razlika....
Прегледај го приврзокот 325058
Чекав да видам Златко што ке одговори, а одговори дека не ја видел разликата а го знаеме дека е многу прецизен со податоци дијаграми и би рекол дека намерно создава конфузија да не се знае што модел кој продава од причина што Сенсира има многу модели како што кажав пред некоја страна...
![]()
![]()
Прегледај го приврзокот 325055Прегледај го приврзокот 325056Прегледај го приврзокот 325057Прегледај го приврзокот 325059![]()
Sensira - FTXF-A | Daikin
Wall mounted unit for low energy consumption and pleasant comfortwww.daikin.eu
Таман си е...Како не.... јас тука тоа чекав некој за Даикин да праша па ја конфузии да праам...
Појма немав дека толкава разлика имале на еуровент.... пошто на сајтот им се ставени како Сенсира и Сенсира NEW... претпоставив понова генерација од истиот модел е... а не дупло спослаба клима...
Па ни појма имав дека постоеле 4 модела Сенсири....

klimatizacija.mk
@bub00 ova midea li e? kako si zadovolen vo pogled na buchava?Moram da gi pofalam deckite od klimatizacija.mk.. Profesionalci
Прегледај го приврзокот 325305
Prede kako mache, dnevna soba 40m2 bez stiropor severo-istok bara ja pravi.
Denovive se rasprasuvav po firmive za klimi i 2 raboti nikako nemozam da razberam:
1.zosto multisplit e poskapo reshenie od 2 ili 3 edinechni koga prodavaat mnogu pomalku hardver plus pomalku ima za instalacija;
2.zoshto daikin, toshiba, mitsubishi se za minimum 50% poskapi od gree, midea i ostanati kinezi koi (barem na hartija) imaat podobri parametri od japoncive?
@bub00 ova midea li e? kako si zadovolen vo pogled na buchava?
Denovive se rasprasuvav po firmive za klimi i 2 raboti nikako nemozam da razberam:
1.zosto multisplit e poskapo reshenie od 2 ili 3 edinechni koga prodavaat mnogu pomalku hardver plus pomalku ima za instalacija;
2.zoshto daikin, toshiba, mitsubishi se za minimum 50% poskapi od gree, midea i ostanati kinezi koi (barem na hartija) imaat podobri parametri od japoncive?
@bub00 ova midea li e? kako si zadovolen vo pogled na buchava?