Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kolkava ti e smetkata za struja??!??!?!?!Од декември го немам исклучено инвертерот кога е паметно да почнам со исклучување кога не сум дома?
Jas od noemvri nemam gi iskluceno.Од декември го немам исклучено инвертерот кога е паметно да почнам со исклучување кога не сум дома?
Kuka ili stan, so ili bez izolacija.Конечно дојде сметката за струја за Јануари, 8500 денари, 3 клими 3.5kw и се останато е во таа сума.
Лани сметката во Јануари беше 6100 денари но една клима помалку имаше тогаш, па сега со поскапена струја и клима плус, мислам дека е се коректно со сумата.
Куќа, две соби изолирани, една соба е во друга куќа и неизолорана и таму е најголемиот трошокKuka ili stan, so ili bez izolacija.
Се греете ли на топлово? Надвор позади надворешна единица вика 14С и 29% влажност.
Мицу LN си работи без гасење во 3 брзина со 426m3 проток.... потрошната варира од 200w до 400w - COPот од 7 до 8+ кога ќе спушти на 200w.
Прегледај го приврзокот 322142 Прегледај го приврзокот 322141 Прегледај го приврзокот 322143
Прегледај го приврзокот 322145
Се греете ли на топлово? Надвор позади надворешна единица вика 14С и 29% влажност.
Мицу LN си работи без гасење во 3 брзина со 426m3 проток.... потрошната варира од 200w до 400w - COPот од 7 до 8+ кога ќе спушти на 200w.
Прегледај го приврзокот 322142 Прегледај го приврзокот 322141 Прегледај го приврзокот 322143
Прегледај го приврзокот 322145
Во станчето кај тебе мож да е 22 без греење....Ко беше -13 работеше со 200-400 вати
Сеа мора да се гаси . 22 степена е без греење.Кај тебе фура од некаде
Ме имаше и ко беа минуси мене, не брини.... последниве 2 години ме има и коа студи и коа е жешко. А еве и коа е пријатно ме имаNemase ve ko bea minusni temperaturi ta sega ke se zamaram so kolku rabotila klimava
Во станчето кај тебе мож да е 22 без греење....
Ела во неизолирана куќа во Прилеп да те видам дал е 22 и дал можеш без греење.
Ех бе... идила ви е за греење во становите... свиркајте си
Ме имаше и ко беа минуси мене, не брини.... последниве 2 години ме има и коа студи и коа е жешко. А еве и коа е пријатно ме има
Кај вас климите одмараат а, чекаат да се стемни па да дувнат малкуцка а?