Да да, измислица на западот..... затоа се со векови понапредни од балканов напатен...
Еве да речеме дека може би ја завршил и самиот ако малку од малку ми фаќа кликерот.... но сигурно не со истиот квалитет како некој прочуен сервисер/монтер кој години уназад работи со тоа + има соодветна опрема и континуирано си ги надоградува знаењата и искуството.
И ти викаш дека тогаш сум глуп.... ама пак можеби јас моето време би го искористил да го работам тоа што јас добро го работам за другите притоа можеби и да заработам повеќе од тоа што го плаќам монтерот да ми сработи мене.
За инекции ставање има сестри и анестезиолози.... не се сложуваш дека е подобро тие да ја ставаат инекцијата отколку хирургот?
Или одма хирургот е груп.
И инекција може да стави мало детенце де.
Не зборуваме за преквалификација и налбатизам.
Таквите се знае каде им е местото... за уред платен прилично скапично сигурно нема да го најмам најефтиниот налбат да ми монтира.
[/QUOTE
Види Златко Ако сакаш да спинуваш може до утре наутро да се натегаме со доктори и сестри оти сакаш да спинуваш..
Како второ за каков квалитет на монтажа ми зборуваш ти, за дипли и штрафофи,и вакум
-Како прво не пуштам дома монтер во чевли,
-Како второ кога бушам во ѕид пуштам најлон како за кречење и по ѕидот и по подот,за да нема потоа црнила и кречење
-Како трето работам најпрецизно -Како четврто сам си вакумирам колку сакам а на 15 мин
Како лето сам си гипсирам и затварам рупата
А за тоа оти ти работиш она што најдобро го знаеш,а не друго тогаш што бараш на форум за клими или продаваш клими или глумиш лудило оти друго најдобро работиш а оваа...
Како трето Европа континентот на дегенерици и Лџбти заедница била развиена а ние не ..ти воопшто не разбираш ништо,
Тие се развиени заради парите кои ги земаа од колониите на други држави кои ги крадеа како Франција,Британија,Холандија,па види ја Африка на што личи,и заради нафтата која ја крадеа до сега,со војни заедно со Сад,
Таму кај се парите таму е и науката..
И види ја сеа Кина која чуда прави и се достигна технички и технолошки,само што вие уште спиете и мислите Европа,нема ништо од таа Европа на Дегенерици која и ништо не произведува освен автоиндустријата а која Кинезите ќе на прегазат со ел.возила па и затоа се плашат да ги воведат