Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
И после Патлиџаниве биле добар сајт, а тоа скапан ко и самиот наслов.

познати се глупостите со рејтинзите на RT
Автоматски споено мислење:

Инаку, требало сепак више коа снимале римејк на Мортал Комбат да го направат со дедели црнкињи наместо со слаби мажи кинези.

Последно уредено:
Ќе испадне дека мрчам а уште не сум го ни гледал новиот Mortal Kombat ама како бе Хиројуки Санада стигна на 61 година да го игра Скорпион? Не е троа старичок за улогата?

Imam shorai edge 13..... Denes prv pat zabelezav na isklucena klima trepka sino svetlo. Nesto citav za check da se napravi so nekoi kodovi od 0 do 33....ama ne razbrav bas.... Osven brojki mi davase i kodovi so brojki i bukvi.... Nemase nikakov zvuk pri proverkata na kodovite, a trba da dade zvuk ako postoi nekakva greska.... Barem taka pisuva vo upatstvoto.... Sepak ne znam nisto za klimava, mozno e da e nekoj golem problem ili normalno e sino trepkacko svetlo? Klimata od pred nekolku denovi ne ja rabotam voopsto..... Nekoe mislenje za ova?

Daikin and Gree share Global Cooling Prize

Da bideme dosledni na vestite sto gi spodeluvas.

Imam shorai edge 13..... Denes prv pat zabelezav na isklucena klima trepka sino svetlo. Nesto citav za check da se napravi so nekoi kodovi od 0 do 33....ama ne razbrav bas.... Osven brojki mi davase i kodovi so brojki i bukvi.... Nemase nikakov zvuk pri proverkata na kodovite, a trba da dade zvuk ako postoi nekakva greska.... Barem taka pisuva vo upatstvoto.... Sepak ne znam nisto za klimava, mozno e da e nekoj golem problem ili normalno e sino trepkacko svetlo? Klimata od pred nekolku denovi ne ja rabotam voopsto..... Nekoe mislenje za ova?
Ugasi klimu pa očisti filtere pa pogledaj da li opet tako radi.Probaj da je isključiš iz struje na pola sata pa ukjuči opet.

Опааа, до 3000 поста ќе дотерате.
Дајте некој повичен нека направи еден ранкинг на топ 5 клими, 5-ки, 4-ки, 3,5-ки.
Автоматски споено мислење:

Опааа, до 3000 поста ќе дотерате.
Дајте некој повичен нека направи еден ранкинг на топ 5 клими, 5-ки, 4-ки, 3,5-ки.

Ова се чека веќе 2 години и годинава премиерно на Кан.
Виржини Ефира во "Бенедета" - новото еротско дело на мајстор Паул Верхувен (режисерот на Basic Instinct). :love:

Dobro be kade otidovte pak? Do pred edna nedela na forumov imase nov post sekoj 30 minuti a sega nigde ve nema

Ме интересира што мислите за оваа и оваа клима? Која е подобра за простор од 30m2? Како што напоменав во мојот прв пост, собата нема изолација и нема фасада но има PVC прозорци. Јас мислам дека втората ќе биде малку појака оти има Two-stage компресор ама незнам дали да ја земам да не биде overkill. Кое е вашето мислење?

Ме интересира што мислите за оваа и оваа клима? Која е подобра за простор од 30m2? Како што напоменав во мојот прв пост, собата нема изолација и нема фасада но има PVC прозорци. Јас мислам дека втората ќе биде малку појака оти има Two-stage компресор ама незнам дали да ја земам да не биде overkill. Кое е вашето мислење?

Првата без изолација и фасада ќе те грее до 03. ноември и од 16.март, а втората не се продава.

Pogledni gi modelite na mall.gree.com.mk
Mislam deka podobro da odis na Pular 18K ili Fairy Nordic 12K.

Ja prodavam ovaa klima, dve godini stara i mnogu malku koristena, cena 50% od prodavnica ili 9000 den, moze da se vidi i na lice mesto kako raboti do vtornik.

Attachments

• Screenshot_20210506_123423_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210506_123423_com.android.chrome.jpg
    559,9 KB · Прегледи: 57
Бев вчера во продавница Џиви кај што продаваат Термофлух Interio за мојата квадратура.
Ве молам за мислења за овој котел и капацитет ако некој го има користено.

.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom