- Член од
- 7 септември 2009
- Мислења
- 155
- Поени од реакции
- 243
Колку акции планираш да земаш, или директна купопродажба планираш?kajganari dali ima nekoj iskustvo so Carrier i dali se isplati da se investira vo niv?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку акции планираш да земаш, или директна купопродажба планираш?kajganari dali ima nekoj iskustvo so Carrier i dali se isplati da se investira vo niv?
Сеуште не сум вселен во станот, така да неможам ништо да кажам, веројатно во мај би требало да се вселам така да за наредната зима ќе имам повеќе информации како работи и сличноАјде Прилепчани... кога нема 1.000еур за нас, бар 10.000 денари нека искористи некој...
![]()
ЈАВЕН ПОВИК за субвенционирање/надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Општина Прилеп за набавка на грејни тела со инвертор за 2021 година » Општина Прилеп
Врз основа на Програмата за уредување на градежно земјиште на подрачјето на општина Прилеп за 2021 година број 09-3157/15 од 25.12.2020 година(Службен гласник на Општина Прилеп бр 16 од 25.12.2020) а согласно Правилникот за користење на финансиски средства од буџетот на Општина Прилеп за...www.prilep.gov.mk
Автоматски споено мислење:
@tigar4e како се покажа Daiseikai-то кај тебе?
Не знам дал следиш, ама 2ца на форумов се каат што земале...
Ајде Прилепчани... кога нема 1.000еур за нас, бар 10.000 денари нека искористи некој...
![]()
ЈАВЕН ПОВИК за субвенционирање/надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Општина Прилеп за набавка на грејни тела со инвертор за 2021 година » Општина Прилеп
Врз основа на Програмата за уредување на градежно земјиште на подрачјето на општина Прилеп за 2021 година број 09-3157/15 од 25.12.2020 година(Службен гласник на Општина Прилеп бр 16 од 25.12.2020) а согласно Правилникот за користење на финансиски средства од буџетот на Општина Прилеп за...www.prilep.gov.mk
Автоматски споено мислење:
@tigar4e како се покажа Daiseikai-то кај тебе?
Не знам дал следиш, ама 2ца на форумов се каат што земале...
more tigre....ako e za akcii da ti ja kupam domasnata....jas prasav vo vrska so carrier ako si eftin komplet ce te kupamКолку акции планираш да земаш, или директна купопродажба планираш?
Не знам тоа, и јас не разбрав...Mnogu me interesira tie dvajcata dali bi gi smenile uredite za drug brend, ili sakaat samo zamena na uredot so nov ured?? Cisto radi pojasnuvanje, zasto ne sum siguren vo ova bas
Mislam deka Bubreg treba da dades pri zameni so doticniov (i toa bez navlakite)Не знам тоа, и јас не разбрав...
Ако сакаат друг бренд... еве јас нудам трампа за Хансол 12ка![]()
Objasneto e prethodno sto sum sakal, a sega veke ni toa nesakam, i da bi ja smenil i ke ja smenam za drug brend (normalno koga ke zarabotam dovolno za da ja platam ) skapa bese teshibaMnogu me interesira tie dvajcata dali bi gi smenile uredite za drug brend, ili sakaat samo zamena na uredot so nov ured?? Cisto radi pojasnuvanje, zasto ne sum siguren vo ova bas
Izvini dali bese ti so rgata sto tecese ili drug nekoj problem ?? Sorry malku napaden sum ama me interesira tocno problemot.Objasneto e prethodno sto sum sakal, a sega veke ni toa nesakam, i da bi ja smenil i ke ja smenam za drug brend (normalno koga ke zarabotam dovolno za da ja platam ) skapa bese teshiba
P.S se nadevam sto pobrzo
So zdravje i dolgo da ja koristis i sekako niski smetkiТојотата пристигна [emoji3]![]()