- Член од
- 20 февруари 2021
- Мислења
- 98
- Поени од реакции
- 272
имале греаци не имале греаци, uvek dodje na isto 
за добар петел нема лошо пиле

за добар петел нема лошо пиле

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Nema hladno sa srpkinje oni su vatrene zene kod niv je uvek vreloIli da secka kao Gree Muse, cas vrelo, cas ledeno![]()

Nema hladno srpkinje su vatrene zene kod niv je uvek vrelo
[/QUOTE
На прв поглед ко е видеш Карлеуша знае се какви се сите хахахаха ти сакаш доминантна жена малку садо мазо

Не заебавајте, прелош му е срспкиот за да мислиме дека е србин.
Па уште и никот, деда трајкохахахах така де, чика миле.
Сигурно е блокиран член па ајде наместо МКД ќе се пишува српски. Но мене не ми пречи, напротив.
Се поттикна убава дискусија и тоа допринесе Стрелец да објаснува околу равенките и слично што е пост кој треба да оди во букмаркс.
Такви корисни постови има се' помалку и помалку. Затоа и го почитувам човекот, има знаење.
Останатото дневно препукување кинез вс јапонец не го ни перцепирам т.е. не е значајно од едноставна причина, скоро секоја клима во добро изолиран простор ќе даде резултати.

Не е моѓуче да е Роберто оти тој незнаеше ни фонтот да си го намести...Деда Трајко боли га курац наместо да чува внуци тој си игра кур ташак со сите ама интересна теансформација си направил оној блокираниот Роберто![]()

Благодарам за дополнителното објаснување.Да не биде само боокмарк, секој што разбира Ексел може сам да си направи ексел таблица за да пресмета капацитет, T2 или COP
Прегледај го приврзокот 287387
Само 3 Формули има во Екселот ставени во 3 келии (cells) на позиции H5, B5 i E10.
Formulite se slednive:
H5: ="T2="&ROUND(I3+(H3*3600)/(E3*G3);2)&" °C"
B5: ="Q="&ROUND((E3*B3*(C3-D3)/3600);2)&" Kw"
E10: =(ROUND((E3*B3*(C3-D3)/3600);2)*1000)/E9
Nema kaj mene kako kaj tebe NAVODNO kaj mene e tocno si ima i na klipovite od accuwheater za takvi kako tebe sto navodno grejat odeleni 3 4 sobi so kvadratura od 60 70m2 so edna 3ipolka, e taka ti se grees navodno. odi kaj brat ti gore proveri dali mu moduliraat mene mi rabotat ispod 600w a poveke od 500wСнимав и јас тие денови, кога во СК наводно било -15С.... во Прилеп не слезе испод -11С бар не според мојот термометар со надворешна сонда.
Временските прогнози покажуваа и до -18С дека ќе падни ама никогаш не се спушти до толку ниско.
Шо сум снимил споделив и тука, али можиш пак да си видиш кај мене на youtube каналот.
За сметките ако во Февруари ти имаше 3000 денари сметка, овој месец кај тебе очекуваме максимим 1500 денари сметка со вклучени двете Амберки, не пошто се економични и надвор нема минусни температури, туку пошто ти работат он-офф, појќе офф неголи он
Модулација, здравје вгодина ако падни пак -15![]()
Iskreno ja sum poveke iznenadena sho crvenokosata Blossom ne e crnkinja.![]()
Live-Action Powerpuff Girls Casts Chloe Bennet, Dove Cameron and Yana Perrault
The Powerpuff Girls are coming to the world of live-action TV thanks to The CW, and fans have been wondering who would take on the roles of the three super-powered sisters. Well, now we know. On Tuesday, The CW announced the three actresses that will lead the new series. Agents of SHIELD star...comicbook.com
Ќе има live action powerpuff girls.....немам појма ова како ќе биде изведено и дали под ова претпоставуваат нешто како Соник каде женскиве ќе бидат анимирани, а другите луѓе не?
Прегледај го приврзокот 287348
И нормално, ако се прашувавте дали личноста најдесно е жена или не одговорот е едноставен.
Отидете на Википедија и видете.
..ама нема Википедија така да place your bets додека не се создаде Википедијата (или додека јас не дознаам подобро да гуглам...најверојатно?)