Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислев на пиратскитехбо го, нетфликс
на што планира да се гледа?
Мислев на пиратските![]()
какви ми се добри?
Da, ali ta Toshiba ima 30+ C na izduvu kada radi na toj snazi, a ne na 20+ kao HansolGi prevrtuvas rabotite
Na 100-120w dava 600w toplina .So ima vrska dali e 24 ili na 26strpeni namestena.Vnesuva vo prostorijata 600w toplina i toa e koga e nadvor 10-15stepeni. Koga e 0 i pod 0 strpeni neduva so 100w potrosuvacka.
Eve primer na @filipinec toshibata
Na +7 moze da spusti na 150w i 900w toplina
Deda, aj ne tupi.... ni gi otece veke....Da, ali ta Toshiba ima 30+ C na izduvu kada radi na toj snazi, a ne na 20+ kao Hansol. Razmena vazduha u slucaju Hansola , tada kada duva 22C u mode heat, za trazenu 24C, ide u kontra smeru, tj hladjenju prostorije. Znaci tih 600w koje ti spominjes se na 120w kod Hansola koriste se za smanjivanje sobne temperature
(a 600w su 600w, predati prostoriji, mogu da budu i toplina i hladovina). Jednostavno Hansol uspe da u modu grejanja ohladi unutrasnji izmenjivac cak i ispod sobne temperature, pa duva 22C. Ko ga tako isprogramira, svaka mu cast.
Smatra se da je neka donja prihvatljiva granica za temp izduva u heat modu oko 30-33C. Posle toga uredjaj mora da se ugasi. Kvalitetniji i skuplji imaju nizi taj donji opseg, nize spustaju kapacitet, ali opet mora da se zna sta je heat mod, a sta recimo auto mod. Ne moze u heat modu da temp un.izmenjivaca bude ni priblizna sobnoj temp, a kamoli niza. To onda nije grejanje-nego hladjenje.
Pitao sam pobreta da li je siguran da mu u tim trenucima radi kompresor, kaze da radi sigurno. Znaci mode heat, fan auto, zadata 24, napolju 5, senzor unutrasnje 26, sobna 25, potrosnja 100w, temp izduva 22. I to tako potraje 10 tak min. Vanpametno.
Recimo pipnes radijator on hladan 22 C, a unutra 25 C. Stim sto kod klasicnog radijatora, on bar tih 22C ne duva u onih 25C![]()
Da, ali ta Toshiba ima 30+ C na izduvu kada radi na toj snazi, a ne na 20+ kao Hansol![]()
Ne duva sa 30C vec sa 23,6C i duva u najacoj fan brzini da bi radila 900/150 par sekundiE moj sinko,
Sve je ovo nazalost tacno.
Nikakve veze nema da li je Gree ili neki drugi brend.
Nego, imas li neki argument da ovo nije tacno ? Da posavetujem prijatelja, mozda ne zna da koristi klimu koju je platio skoro 1000e u Srbiji ?
E moj sinko,
Sve je ovo nazalost tacno.
Nikakve veze nema da li je Gree ili neki drugi brend.
Nego, imas li neki argument da ovo nije tacno ? Da posavetujem prijatelja, mozda ne zna da koristi klimu koju je platio skoro 1000e u Srbiji ?
Автоматски споено мислење:
Ako hoces mogu da ti i kazem gde je njihov zajeb, tj sta nisu od Daikina mogli 2016 da dobiju, ali je to sada druga problematika![]()
Jas kaj mene poradi sto e pogolema prostorijata 40 m2 ne mozi da mi spusti 150w,zatoa sto na okolu 7c nadvor mene mi vleci okolu 370w,i ja imam mereno na termometer togas mi dava okolu 38-40c izduv,so moja procenka na okolu 3 brzina,zatoa sto najcesto ja rabotam auto mod.@filipinec Daj podatak za tvoju Toshibu kada je na 150w, kolika je T izduva ? Posto je ti imas
Mozda sam ja stvarno lupio
eveti servisno za obrtaite na auto mod stranica 32@filipinec Daj podatak za tvoju Toshibu kada je na 150w, kolika je T izduva ? Posto je ti imas
Mozda sam ja stvarno lupio
Edit...Nijedna Toshiba ne radi ispod 30C, gasi se