- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.265
- Поени од реакции
- 3.015
l
Со Море шупелко една може дома да им се обраќаш простак еден
Јас па се чудам шо можи да те изнервира сега!? Зар еден дефрост на снимка?Уште еден што земал клима од Чапкунот и е од Прилеп....уште колку ве има?
Ааааа... не можеш толку дупли акаунти да направиш колку што има незадоволни од брендот кој го продаваш?
Ајде можеш ти... кога можеш од 4 редовно да пишуваш можеш и од повеќе да пишеш по нешто повремено, кој можи да те запри

Автоматски споено мислење:
Абе друже зар и ти си алтер его на експертов? Бар тебе те мислев реален профил....da te popravam ne e 28m2 ne se sekavam tocno ama pomegu 21 i23 bese imam vo moite postovi pred nekoj mesec, ke kaze sam tocno kolku bese on gi racuna 28 so hodnikot...
Ај еве ќе те поздравам ко што заслужуваш и ко што мене ми доликува.
Ја си ги рачунам 29м2 пошо метрото мое толку мери....
Ноќе си отворам вратата и кон ладната ми спална од 15м2 да ми топли додека спијам за да не спијам со капа, евтина е струјата ноќно време

Вкупно на MitsuLN35 и доаѓаат да грее 44м2 или 44 x 2,65м = 116,5м3
Па оваа топлина мора некаде да оди, не стои со саати во 20 квадрата ко шо си имаш во навика да лажеш од сите твои лажни профили.
Гледај цела вечер си произведувала 6~7kw топлина..... all night long.... all night.... а не како Амберот, да сврши за 20 секунди на видео

Последно уредено: