За гл.пав како тебе се глупости Али овде беше се со факти и докази и логика која ти очигледно не ја поседувашSo imas ti problem so gree Amber...????imas nesto si ja videl si ja slusnal si se greel 2/3dena pa da kazuvas...??si videl potrosna ..???
Nekolku dena covek nee tuka i odma sto ke vidi 10 strani xxx gluposti duri nepodnoslivo za citajne...
Ako ne ti cini gree so komentiras...pisuvaj tamu za toa sto imas spodeluvaj neka si citaat clenovite ...so ne zamaras so demagogii od vakov/onakov fakultet/inzijneri bla//bla.....
Ako tie za nekoe infoo za 11mesec potroseni 250kw za 12,mesec 350kw jas sum prezadovolen ... Podesena 24°denski /21° na vecer
Pa sega presmetaj kolku/sto/kako.....i ne ne trujaj site ostavine malce praznici se..!!!
Автоматски споено мислење:
Се гледа сеа кој навредува ама ти имаш пречки во мен.алниот р.звој оти јас зборувам од видеото на уоотобе и се гледа а вие тресете зелени без никаква логика бедни и за жалење стеDefakto nesto druze imas labav lem vo glavata pa pojma nemas sto pisuvas....750w pri odrzuvajne....???pa kako e toa mozno ....ajde podeli 250kw,na 30denovi pa na 24h i presmetaj kolku e.,potoa podeli 350kw na 31den pa na 24h i smetaj imas calkulator na telefonot.....i pisi mi pak deka odrzuvalo so 750w ok...???moze...??
Za 11mesec idi 350w prosek na/h za 12mesec 470w/h kako gi najde tie tvoi watazi![]()
Последно уредено: