- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 5.534
- Поени од реакции
- 12.720
Кај нас тешко на некој да му затреба инспекција или агенција за заштита на потрошувачи! Се тоа постои,ама како функционира во пракса сум имал среќа да не проверувам.Kazi strelco uste vi idat galickite bez freon i zapusen ventil pa se ebavate po garazi da gi sredite. Isto me interesira poso si expert za limarija, kako po hotelive vo strusko top ste se pokazale, nadaleku ve bie glas.
Автоматски споено мислење:
Zasto ne se obratis do inspekcii ako mislis deka si vo pravo. Ili tuka nikoj ne te znae pa ke napahas. Znaes dek mozes i kontra efekt da dobies za lazni objavi.
Автоматски споено мислење:
Ti go resi problemot ili ke ja vrakas klimata. Isto imas inspekcii kako pogorniot slucaj i baraj ja pravdata. Ako si vo pravo duri i ke zarabotis. Ako ne....A na forumov ke imas od se po nesto a najmnogu botovi i prodavaci na klimi.
Посебно бела техника... оди па докажи се.
Барем кај електрониката е работи-неработи или-или. А кај климиве фино лепо ќе те откачат,оти и законите се такви. Работи? Да!
Епа се настрана од тропања до корозии не спаѓа во дефект т.е. производот работи. И тоа е тоа...
А сите фирми си е**** мајката! Сите се исти. Баш ме интересира има ли таков среќник во државава да "ќарил" како што викаш од некоја од фирмиве? Јас знам само за заебани.