Ne be, tvojot necini, kries nesto... taka ke ti kaze, ne se maci.Da vidi zlatko 180w hansol.
Negoviot mislam deka e malce rasipan.
Moze ke ispadnes bot na Gree, nedej boze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne be, tvojot necini, kries nesto... taka ke ti kaze, ne se maci.Da vidi zlatko 180w hansol.
Negoviot mislam deka e malce rasipan.
Во право е човекот.мало нервозна хахахаха
Kako da staam video?
3ka fan buci kao hidrocentralahahaha на турбо вклучен.
Znaeme deka so taa vataza pod 250-300w deka ke duva ladno/mlako...Od 25c ja spushtiv na 23c I prvin beshe na nekoi 140 150w pa potoa 180w![]()
Inaku nadvor e 3c I greacite ne se ukluceni.
E sea ladno duva na 180w
Sposobnosta e taa sto Tosibata so taa niska vataza ima moznost I da ja stelovas da go vrti fanot tolku nisko st mozis da izvadis duri I 40c izduv,zatoa e poskapa.Znaeme deka so taa vataza pod 250-300w deka ke duva ladno/mlako...
Sposobnosta e taa sto Tosibata so taa niska vataza ima moznost I da ja stelovas da go vrti fanot tolku nisko st mozis da izvadis duri I 40c izduv,zatoa e poskapa.
A so mislis,znaci kako ke grej vo prostorijaa od 10m2a daofulira so 250w a da ne mzi da gospusti fanot,odma ze gubi od konforot.Toa e zatoa se vika Toshiba.

Сега овие од Crew ќе почнат на социјални мрежи да се жалат за непријателска работна средина, ќе се жалат да се покрене истрага од студиото, и на крај ќе пробаат да му направат canceling на Том Круз, пошто нели, не смееш да се дереш на работно место, да се закануваш со отказ, да му нарушиш на некој душевната состојба.мало нервозна хахахаха
Сега овие од Crew ќе почнат на социјални мрежи да се жалат за непријателска работна средина, ќе се жалат да се покрене истрага од студиото, и на крај ќе пробаат да му направат canceling на Том Круз, пошто нели, не смееш да се дереш на работно место, да се закануваш со отказ, да му нарушиш на некој душевната состојба.

Ке излезат и жени од пред 20 години и ке го обвинуваат за сексуални напади и мобинг али дека сега после оваа сцена собрале храброст да го пријават![]()
akoDetevo saka interesno da se pravi, batali go.
Gledas dekapred klimata.
pred klimata dobro e ja sve mislam deka beter raboti i pravi kutra klima raat ne vide da znaeja nemase da mu ja prodadat