ne mi ja svati shalata ama nema vezeNe lazam, na ovaa esen/zima postignuva. Inaku imav i st ama se rasipa i sea posle 2 meseci karanje so setec mi odobrija zamena. Da ima minus temperaturi mora uste edna klima da se razbereme

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne mi ja svati shalata ama nema vezeNe lazam, na ovaa esen/zima postignuva. Inaku imav i st ama se rasipa i sea posle 2 meseci karanje so setec mi odobrija zamena. Da ima minus temperaturi mora uste edna klima da se razbereme
Ima eden Hisense prototip,vo nekoja vizba vo Srbija montirana NE,pa so netrpenie gi ocekuvame neizinite impresii.Ke vidime kako ke se pokaze,podnoto ladenje vo zima,greenje leto.Imase na forumov negde pisano.Ne lazam, na ovaa esen/zima postignuva. Inaku imav i st ama se rasipa i sea posle 2 meseci karanje so setec mi odobrija zamena. Da ima minus temperaturi mora uste edna klima da se razbereme
Не сум спиен и преморен сум деновиве. Само сакав да кажам дека Грее дефинитифно се топ за клими, јас сум презадоволен. Летото кога ја пуштив на ладење како ветер од сибир на -30 да дуваne mi ja svati shalata ama nema veze![]()
Sedi leb ne jadeСрање у боја е сеа со коронава и кога апартманот у Грција ти седи празен нормално е да ти се гледа све срање![]()
rano e za greaci ama nemoj da mi kazes deka nema grejac na tacna daisekaito![]()
kakov Nordic kakvi greaci.u pravo si e najubav
I da ima sigurno ne e uklucen I koga e isklucena klimatarano e za greaci ama nemoj da mi kazes deka nema grejac na tacna daisekaito
Bez nikakvi skokovi,mazna gragika,oscilirajja nikakvi ,greenje bez pari.Ubavica,COP najmalce 6.![]()
kakov Nordic kakvi greaci.u pravo si e najubav
Кога ја монтираа загледав немаше греач на тацна.rano e za greaci ama nemoj da mi kazes deka nema grejac na tacna daisekaito
vaka od servisnite ist kompresor koristi so nordikot
KTN150D42UFZ
Освен потрошувачкава друго не разбирам.али ме бендисуеBez nikakvi skokovi,mazna gragika,oscilirajja nikakvi ,greenje bez pari.Ubavica,COP najmalce 6.
Pa eden ovde postirase I srede leto mu bese vklucen.I da ima sigurno ne e uklucen I koga e isklucena klimata
Nordic leto jebiga neli sme ladna zonaPa eden ovde postirase I srede leto mu bese vklucen.
nego za drugiov clen sto ke praite ke go opravite sto ima problem so shoraito ili kako koga vi odgovara pisuvateBez nikakvi skokovi,mazna gragika,oscilirajja nikakvi ,greenje bez pari.Ubavica,COP najmalce 6.
E ova e toa, i zatoa plakas tolku pari i zatoa vaka raboti i zatoa si.sreken korisnik. Verojatno i dobro e montirana stom ne se zaliz, zatoa Japonski premium model cini tolku pari. Ne gi napagam drugite brendov ama za se vo tehnikata e kolku pari tolku kvalitet. Ne veruvajte na botovi koi se ke izlazat za 5 klimicki poveke mesecot da prodadat.Bez nikakvi skokovi,mazna gragika,oscilirajja nikakvi ,greenje bez pari.Ubavica,COP najmalce 6.
2 3kwh na den e samo od fanot kako fireplace![]()
Ovde mozi da vidite grafikon za potrosuvackata na ln50, gree stan 70m2 site vrati otvoreni, od stanot dve strani se nadvoresni, tretata e skalite i cetvrtata e granicna so nevselen stan, zgradata e stara gradba 1985g nema nikakva izolacija, samo dograma imam smeneto pvc, pustena e po cel den najcesto na 24, navecer pred legnuvanje ja spustame na 22,23 nekogas i na 21 zavisi