a be tie ne odbivaat, ke mi ja premontiraat, ke ja zemat da ja proverat, ama zidot od zgradata ne mi "cini". i so ke dobijam jas ako 3 pati mi ja premontiraat klimata? na kraj pola klima so ce izgubi na kapacitet od premontiranje?Другарче, јави се во државен пазарен инспекторат и повикај се на правата за потрошувачи. Да видиш како ќе се растрчаат одма ко мравки.![]()
ama jas tuka gubam 1000 eur? jebiga, me zaebale, ke gi prezalam, sega na sred zimo da me ostavat bez greenje, na taa karta igraa. mozea od prv den da mi kazat ne ja biva rabotava, sakas jet plane ili da si ja vratime, a ne da me mavtaat mesec dena, dosega na drug ke ja prodadea. da mi ja smenat nema, ama vo start samo mene vo slednava godina ke mi trebaat uste 2 klimi. mal grad e tuka, los glas brzo se siri, a forumive cuda pravat, koga ke ja spodelam cela prikazna od prv do posleden den, i taa se siri po forumi, site znajme kolku e vazen feedbackot, na kraj koj e gubitnikot. ne za dzabe kinezite odma zamenuvaat i si gi popravaat greskite, ama ova e makedonija, i jas zijan, ama i tie. nikogas poveke ne bi kupil nisto od kaj niv, a i sekoj koj ke me prasa , ke mu kazam begaj podaleku od niv, ako ne sakas istovo ko mene da te snajdi. se se plaka, se se vraka, ama duplo
i nervozata so ja pretrpev ovoj mesec vredi mnogu poveke od tie 1000 eur, parite otidoa, zavrseno e so toa
Последно уредено: